emea.live: Πόσο θα αντέξει η τουριστική σεζόν; Ποια είναι η κατάσταση στην Κρήτη και την Αθήνα;

Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook

Αφιερωμένο στον τουρισμό και τις δύσκολες εξελίξεις του με βάση και την “επανάκαμψη” του κορωνοϊού, είναι όπως κάθε Πέμπτη, το emea.live, σκιαγραφώντας την κατάσταση και τις τάσεις του κλάδου στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Τις σκέψεις τους μοιράζονται μαζί μας ο Μιχάλης Βλατάκης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης (ACTTA), και ο Ευγένιος Βασιλικός, Γενικός Γραμματέας των Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού (ΕΞΑ-ΑΑ), Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και COO του Airotel Group of Hotels. Στο συντονισμό της συζήτησης συμμετέχει ο Δημήτρης Βασιλείου, επιχειρηματίας και συνιδρυτής της επιστημονικής ομάδας “FLATOD-19” που αναπτύσσει μεθόδους για την διαχείριση τουριστικών προορισμών και εγκαταστάσεων.

emea.live

Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook, για μια ζωντανή, θεματική εκπομπή με καλεσμένους από διάφορους τομείς της αγοράς. Την εκπομπή συντονίζει ο Γιάννης Διονάτος, ενώ συμμετέχουν ο Γιώργος Κουρκουτάς, ο Σωτήρης Γιαννάτος και ο Ηλίας Κούκουτσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ