Η μάχη Τουρισμού-Κορωνοϊού: Ξενοδόχοι και Γιατροί μιλάνε για την (μάλλον άσχημη) εξέλιξή της

Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook

Αφιερωμένο στον τουρισμό και τις δύσκολες εξελίξεις του με βάση και τη δυναμική “επανάκαμψη” του κορωνοϊού, θα είναι σήμερα, όπως κάθε Πέμπτη, το emea.live, σκιαγραφώντας την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Στην εκπομπή από τον τουριστικό κλάδο θα συμμετέχουν οι Άγγελος Καλλίας, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων της ΠΟΞ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων) και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας και ο Ζαχαρίας Χνάρης δημιουργός και επικεφαλής της Chnaris Hotel Management Development S.A που διαχειρίζεται σχεδόν 40 ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα.

Στη συζήτηση θα παρέμβει και ο Γρηγόρης Τάσιος, Πρόεδρος της ΠΟΞ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων) – και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής.

Στη συνέχεια, το υγειονομικό θέμα, με άξονα τις εξελίξεις στις τουριστικές περιοχές και όχι μόνο, θα αναλύσουν οι γιατροί, Μανώλης Πατεράκης, Σπύρος Γαλάνης και Σπύρος Κουτάγιας. Οι τρεις ειδικοί, θα δώσουν τις εξηγήσεις τους για το πώς φτάσαμε ως εδώ και τι μέτρα είναι πλέον ρεαλιστικό να υιοθετηθούν από εδώ και στο εξής, για τα ξενοδοχεία και τους προορισμούς.

Στο συντονισμό της συζήτησης θα συμμετέχει ο Δημήτρης Βασιλείου, επιχειρηματίας και συνιδρυτής της επιστημονικής ομάδας “FLATOD-19” που αναπτύσσει μεθόδους για την διαχείριση επισκεπτών / τουριστών στους προορισμούς, με γνώμονα την προστασία της υγείας.

emea.live

Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook, για μια ζωντανή, θεματική εκπομπή με καλεσμένους από διάφορους τομείς της αγοράς. Την εκπομπή συντονίζει ο Γιάννης Διονάτος, ενώ μαζί του βρίσκονται, ο Γιώργος Κουρκουτάς, ο Σωτήρης Γιαννάτος και ο Ηλίας Κούκουτσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ