emea.live: Σήμερα με καλεσμένους εκπροσώπους του ξενοδοχειακού κλάδου

Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook

Εκπροσώπους του ξενοδοχειακού κλάδου θα φιλοξενήσει το emea.live, στη σημερινή εκπομπή, που θα είναι αφιερωμένη, όπως κάθε Πέμπτη στον τουρισμό.

Συγκεκριμένα, καλεσμένοι θα είναι ο Σπύρος Ρόκας, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας και ο Ιωάννης Χατζής, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Στη συζήτηση, η οποία θα κινηθεί γύρω από την εξέλιξη της τουριστικής σεζόν και τις επιπτώσεις της πανδημίας, θα συμμετέχει επίσης ο Δημήτρης Βασιλείου, επιχειρηματίας και συνιδρυτής της ερευνητικής ομάδας διαχείρισης προορισμών “FLATOD-19”.

emea.live

Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook, για μια ζωντανή, θεματική εκπομπή με καλεσμένους από διάφορους τομείς της αγοράς. Την εκπομπή συντονίζει ο Γιάννης Διονάτος, ενώ μαζί του βρίσκονται, ο Γιώργος Κουρκουτάς, ο Σωτήρης Γιαννάτος και ο Ηλίας Κούκουτσας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ