Τρόφιμα, εστίαση και τουρισμός στο επίκεντρο του σημερινού emea.live

Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook

Το emea.live επιστρέφει σήμερα στις 16.00 στο καθιερωμένο του “ραντεβού”, με μία εκπομπή για τα τρόφιμα και τη διατροφή, την οποία επιμελείται ο Δημήτρης Βασιλείου, ιδρυτής της “Authentic Greece – Local Products & Destinations”.

Στην συζήτηση, θα συμμετάσχει ο Κλεομένης Ζουρνατζής, Executive Chef του εστιατορίου Cookoovaya, η Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Οινοτουρισμού και Πρόεδρος Οινοποιών Αιγαίου, η Μαρία Μπαμπαγένε, Marketing Manager στην CHB GROUP/Αφοί Χριστοδούλου και τέλος, η Μάγδα Πειστικού, Επικεφαλής της Σχολής Τουρισμού του Metropolitan College.

emea.live

Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook, για μια ζωντανή, θεματική εκπομπή με καλεσμένους από διάφορους τομείς της αγοράς. Την εκπομπή συντονίζει ο Γιάννης Διονάτος, ενώ μαζί του βρίσκονται, ο Γιώργος Κουρκουτάς, ο Σωτήρης Γιαννάτος και ο Ηλίας Κούκουτσας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ