emea.live: Σήμερα με καλεσμένο τον Χρήστο Σκιρδή της Teoren Motors

Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook

Ο Χρήστος Σκιρδής, Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Teoren Motors (αποκλειστικός εισαγωγέας Renault & Dacia), θα βρεθεί σήμερα στο emea.live, το οποίο όπως κάθε Τετάρτη θα είναι αφιερωμένο στο αυτοκίνητο.

H Teoren Motors δραστηριοποιείται στο χώρο του Retail, μέσω της κάθετης μονάδας της που λειτουργεί στη Μεταμόρφωση, προσφέροντας παράλληλα ένα σύνολο υπηρεσιών Αfter Sales. Ο Χρήστος Σκιρδής θα μιλήσει για τη δραστηριότητα της εταιρείας, τις υπηρεσίες και τα επόμενα βήματά της, ενώ παράλληλα θα εκφράσει την άποψή του συνολικά για τον χώρο του αυτοκινήτου και το μέλλον του μετά την πανδημία.  Στη συζήτηση θα συμμετέχει και ο δημοσιογράφος αυτοκινήτου, Νίκος Σάλτας. 

emea.live

Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook, για μια ζωντανή εκπομπή σχολιασμού της επικαιρότητας.

Μέσα σε περίπου 60 λεπτά, αναλύονται οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας, αυτές που μας έκαναν εντύπωση και όσες πιστεύουμε ότι χρειάζονται λίγη περισσότερη συζήτηση από όση επιτρέπει η καθημερινή ροή των γεγονότων.

Την εκπομπή συντονίζει ο Γιάννης Διονάτος, ενώ μαζί του βρίσκονται, ο Γιώργος Κουρκουτάς, ο Σωτήρης Γιαννάτος και ο Ηλίας Κούκουτσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ