emea.live: Σήμερα καλεσμένοι η Ευαγγελία Ξυπτερά και o Γιώργος Ματσίγκος

Στη συζήτηση θα συμμετάσχει επίσης ο Δημήτρης Βασιλείου, επιχειρηματίας και συνιδρυτής της επιστημονικής ομάδας “FLATOD-19”

Οι εξελίξεις στον τουρισμό είναι κάθε πέμπτη το θέμα του emea.live. Σήμερα 23 Ιουλίου συμμετέχουν, Ευαγγελία Ξυπτερά πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, μέλος του ΔΣ της ΠΟΞ, και ιδιοκτήτρια των “MEDITERRANEAN HOTELS” και ο Γιώργος Ματσίγκος, Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου και Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων και Γενικός Διευθυντής του ομίλου Atrium Hotels.

Στη συζήτηση, είναι πάντα μαζί μας ο Δημήτρης Βασιλείου, επιχειρηματίας και συνιδρυτής της ερευνητικής ομάδας διαχείρισης προορισμών “FLATOD-19”.

Μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, οι καλεσμένοι θα μιλήσουν για την εξέλιξη της φετινής τουριστικής σεζόν, την κατάσταση που επικρατεί στα ξενοδοχεία, ενώ παράλληλα θα κάνουν τις δικές τους εκτιμήσεις για το μέλλον του κλάδου, αναλύοντας τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι αυτή τη στιγμή. 

emea.live

Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook, για μια ζωντανή εκπομπή σχολιασμού της επικαιρότητας.

Μέσα σε περίπου 60 λεπτά, αναλύονται οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας, αυτές που μας έκαναν εντύπωση και όσες πιστεύουμε ότι χρειάζονται λίγη περισσότερη συζήτηση από όση επιτρέπει η καθημερινή ροή των γεγονότων.

Την εκπομπή συντονίζει ο Γιάννης Διονάτος, ενώ μαζί του βρίσκονται, ο Γιώργος Κουρκουτάς, ο Σωτήρης Γιαννάτος και ο Ηλίας Κούκουτσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ