Τουρισμός, μάρκετινγκ και υγειονομικά πρωτόκολλα: Το emea.live απαντά σε όλα τα ερωτήματα

Κάθε μεσημέρι, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook

Στο μάρκετινγκ και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, απαραίτητα και τα δύο για την μετά-covid εποχή του τουρισμού, θα επικεντρωθεί σήμερα το emea.live.

Η Άννα Ζαρκαδά, Καθηγήτρια Marketing & Τουρισμού, θα αναλύσει το θέμα του marketing, απαντώντας σε βασικά ερωτήματα που θα έπρεπε να απασχολούν κάθε επαγγελματία του χώρου. Ποιον τουρίστα θέλουμε να μας θέλει; τον «υπεύθυνο» ή όλους; Μπορούμε να τον προσελκύσουμε; Σε όλα τα παραπάνω θα τοποθετηθεί η κα. Ζαρκαδά, κάνοντας παράλληλα τις δικές της εκτιμήσεις για τη φετινή τουριστική σεζόν.

Το θέμα των υγειονομικών πρωτοκόλλων θα αναλύσουν στη συνέχεια οι Γενικοί Ιατροί, Μανώλης Πατεράκης και Σπύρος Γαλάνης. Οι δύο ειδικοί, θα μιλήσουν για τις νέες υποδομές και συμπεριφορές που θα πρέπει να υιοθετηθούν από εδώ και στο εξής, για τον τρόπο με τον οποίο μια τουριστική επιχείρηση μπορεί να υποστηρίξει τον λεγόμενο «υπεύθυνο» τουρίστα ενώ παράλληλα θα συζητήσουν για τα αιτήματα και τις εναλλακτικές των ξενοδόχων.

Στη συζήτηση θα συμμετέχει επίσης ο Δημήτρης Βασιλείου, επιχειρηματίας και συνιδρυτής της επιστημονικής ομάδας “FLATOD-19” που αναπτύσσει εργαλεία για την διαχείριση επισκεπτών / τουριστών, με γνώμονα την προστασία της υγείας, ο οποίος θα τοποθετηθεί βάσει της εμπειρίας του στα παραπάνω φλέγοντα ζητήματα.

emea.live

Κάθε μεσημέρι, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook, για μια ζωντανή εκπομπή σχολιασμού της επικαιρότητας.

Μέσα σε περίπου 60 λεπτά, αναλύονται οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας, αυτές που μας έκαναν εντύπωση και όσες πιστεύουμε ότι χρειάζονται λίγη περισσότερη συζήτηση από όση επιτρέπει η καθημερινή ροή των γεγονότων.

Την εκπομπή συντονίζει ο Γιάννης Διονάτος, ενώ μαζί του βρίσκονται, ο Γιώργος Κουρκουτάς, ο Σωτήρης Γιαννάτος και ο Ηλίας Κούκουτσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ