Ο Αντιστράτηγος ε.α Ιωάννης Μπαλτζώης “ζωντανά” στο emea.live

Κάθε μεσημέρι, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook

Στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο θα εστιάσει το σημερινό emea.live, με καλεσμένο τον Αντιστάτηγο ε.α Ιωάννη Μπαλτζώη.

Ο κ. Μπαλτζώης, ο οποίος είναι επίσης Πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ (Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών), θα σχολιάσει, μεταξύ άλλων, τις τουρκικές προκλήσεις και διεκδικήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και θα αναλύσει τις νέες ισορροπίες που διαμορφώνονται στην περιοχή μετά τη συμφωνία της Ελλάδας με την Ιταλία.

Στη συζήτηση θα παρέμβει τηλεφωνικά για να κάνει τις δικές του εκτιμήσεις, και ο Ναύαρχος ε.α. Χρήστος Λυμπέρης, επίτιμος ΑΓΕΕΘΑ και πρώην αρχηγός του ελληνικού στόλου.

emea.live

Κάθε μεσημέρι, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook, για μια ζωντανή εκπομπή σχολιασμού της επικαιρότητας.

Μέσα σε περίπου 60 λεπτά, αναλύονται οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας, αυτές που μας έκαναν εντύπωση και όσες πιστεύουμε ότι χρειάζονται λίγη περισσότερη συζήτηση από όση επιτρέπει η καθημερινή ροή των γεγονότων.

Την εκπομπή συντονίζει ο Γιάννης Διονάτος, ενώ μαζί του βρίσκονται, ο Γιώργος Κουρκουτάς, ο Σωτήρης Γιαννάτος και ο Ηλίας Κούκουτσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ