emea.live: Σήμερα με καλεσμένο τον Αγαμέμνονα Σταυρόπουλο

Κάθε μεσημέρι, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook

Σε δύο ενότητες, με διαφορετικό αλλά εξίσου ενδιαφέρον περιεχόμενο θα “μοιραστεί” σήμερα το emea.live.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής, ο Αγαμέμνων Σταυρόπουλος, Λογιστής – Φοροτεχνικός Α’ τάξης και μέτοχος/ υπεύθυνος λογιστής της εταιρείας New Accounts A.E., θα αναλύσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι επιχειρήσεις για τη φορολογία και τα κρατικά χρηματοδοτικά εργαλεία. Συγκεκριμένα, θα μιλήσει για το πρόγραμμα ΣΥΝ – Εργασία, για την δεύτερη φάση της επιστρεπτέας προκαταβολής αλλά και για την πιθανότητα και ανάγκη παράτασης για την υποβολή δηλώσεων.

Το δεύτερο μέρος της εκπομπής, θα αφιερωθεί στην τεχνολογία. Η ομάδα της emea.media θα σχολιάσει όλες τις εξελίξεις στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης και της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου, το νέο PlayStation το οποίο παρουσιάστηκε χθες επίσημα από τη Sony αλλά και το νέο, ελληνικό περιεχόμενο στο App Gallery της Huawei.

emea.live

Κάθε μεσημέρι, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook, για μια ζωντανή εκπομπή σχολιασμού της επικαιρότητας.

Μέσα σε περίπου 60 λεπτά, αναλύονται οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας, αυτές που μας έκαναν εντύπωση και όσες πιστεύουμε ότι χρειάζονται λίγη περισσότερη συζήτηση από όση επιτρέπει η καθημερινή ροή των γεγονότων.

Την εκπομπή συντονίζει ο Γιάννης Διονάτος, ενώ μαζί του βρίσκονται, ο Γιώργος Κουρκουτάς, ο Σωτήρης Γιαννάτος και ο Ηλίας Κούκουτσας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ