Eνημερωτική ημερίδα “Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ” από την KGreen

Η KGreen, μέλος του ομίλου ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ διοργανώνει υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ευβοίας ενημερωτική ημερίδα, με θέμα: “Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ – Επιδοτούμενο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών – Δικαιούχοι, διαδικασία ένταξης, ποσά επιδότησης και επιλέξιμες παρεμβάσεις”.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, στις 10:00, στην Αίθουσα Συνεδριακού Κέντρου Εύβοιας και θα πρέπει να σημειωθεί ότι η είσοδος ελεύθερη για το κοινό. Για δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να ακολουθήστε τον σύνδεσμο εδώ μέσω του οποίου μπορείτε να μπείτε στη φόρμα συμμετοχής της ημερίδας.

Στη Χαλκίδα θα βρεθούν κορυφαίες εταιρείες όπως οι: FIBRAN, ΒΑUMIT, CARBOTECHNIK, EXALCO, VAILLANT, ΤΗΕRMOGAS και COSMOS SOLAR. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως στη διάρκεια της εκδήλωσης, στο φουαγέ έξω από την αίθουσα όπου θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα, θα λειτουργεί ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ που αφορούν τον εξοπλισμό που μπορείτε να τοποθετήσετε στην κατοικία σας, στο πλαίσιο του προγράμματος “Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ”.

Παράλληλα, εξειδικευμένοι επιστήμονες των εταιρειών, θα είναι στη διάθεση σας να απαντήσουν σε ειδικά θέματα που αφορούν τις δυνατότητες ενεργειακής αναβάθμισης των κατοικιών σας καθώς και θέματα που αφορούν νομοθετικό πλαίσιο και τη διαδικασία ένταξης στο πρόγραμμα.

dwrean_02_980620

Επίσης, θα πρέπει να αναφέρουμε πως μετά το πέρας της ημερίδας η KGreen εξασφάλισε τα εξής δώρα που στου νικητές μετά από σχετική κλήρωση:
1. Πετροβάμβακας θερμοπρόσοψης: FIBRAN.
2. Επιχρίσματα και παρελκόμενα θερμοπρόσοψης: BAUMIT.
3. Λέβητας αερίου: VAILLANT.
4. Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου: EXALCO.
5. Ηλιακός θερμοσίφωνας: COSMOSOLAR

Η KGreen έχοντας μια εμπειρία με περισσότερα από 300 έργα στο παλαιότερο πρόγραμμα “Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον Ι” εστιάζει στα εξής σημεία:
– Πώς να μειώσετε τις ετήσιες δαπάνες για θέρμανση και ψύξη.
– Πώς να αναβαθμίσετε τις συνθήκες διαβίωσής σας και τη θερμική άνεση.
– Πώς να αυξήσετε την αξία του ακινήτου σας.

Επιπλέον, η KGreen έχει σχεδιάσει και προσφέρει για το επιδοτούμενο πρόγραμμα “Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ” λύσεις “πακέτο” που εξασφαλίζουν πραγματική ποιοτική και ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας – και φυσικά πάντα με την εγγύηση του ομίλου ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ.

Θα πρέπει να σημειωθεί, τέλος, πως KGreen, αποτελεί το επιστέγασμα της εξέλιξης της τεχνογνωσίας και της ηγετικής θέσης του ομίλου εδώ και 50 χρόνια, στον κλάδο των “πράσινων υπηρεσιών” για την εξοικονόμηση και τη διαχείριση της ενέργειας στα κτίρια. Ενώ σε ότι αφορά τον όμιλο, συνολικά, ο όμιλος ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ εδώ και πέντε δεκαετίες, φροντίζει για την έγκυρη ενημέρωση των καταναλωτών, διοργανώνοντας Ενημερωτικές Ημερίδες σε συνεργασία με κλαδικούς φορείς, πανεπιστήμια, επιμελητήρια κτλ., που σκοπό έχουν την πληροφόρηση του ευρύ κοινού σε θέματα ενεργειακής αναβάθμισης των κατασκευών και του τρόπου που μπορεί ο καθένας να επωφεληθεί.

Screen Shot 2018-03-21 at 17.10.21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ