Auvril: Η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε την έννοια των audiobooks στην Ελλάδα

200+ ελληνικά audiobooks με μόλις 2 ευρώ το μήνα.
[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

Ευκολία, ευελιξία, γνώση και ψυχαγωγία εξασφαλίζει η Auvril, η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε την έννοια των audiobooks στην Ελλάδα, η οποία αποσκοπεί στην ενίσχυση του γνωστικού πεδίου του κοινού που θα επιλέξει τη συγκεκριμένη μέθοδο.

Μάλιστα, μπορεί να δίνει έμφαση σε non fiction περιεχόμενο, όπως αυτοβελτίωση, spirituality και motivation, ωστόσο χάρη στην ευρεία γκάμα τίτλων Ελληνικών audiobooks, καλύπτεται μια μεγάλη θεματολογία ενδιαφερόντων όσων επιθυμούν να διαλέξουν το βιβλίο που θα ακούσουν.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα που εισάγει η Auvril με την λύση των audiobooks είναι και το γεγονός ότι προσφέρει μοναδική ευελιξία και ανεξαρτησία στον αναγνώστη, καθώς ο ίδιος μπορεί να ακούσει το βιβλίο από τον desktop ηλεκτρονικό υπολογιστή, το tablet, το notebook PC ή το κινητό τηλέφωνο. Κι αυτό, δίχως να δεσμεύεται από έννοιες, όπως λ.χ. τον χώρο, τον χρόνο ή την προσοχή, καθώς ο ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει δουλειές στο σπίτι, γυμναστική, να περπατά στο ύπαιθρο, να αναμένουν να εξυπηρετηθούν σε μία υπηρεσία, ακόμη και να ταξιδεύει. Αποτέλεσμα; Ο χρόνος του να είναι πολλαπλά δημιουργικός!

Διαρκής ανανέωση των audiobook τίτλων 

Τίτλοι όπως το “The subtle art of not giving a fuck” του Mark Manson, αλλά και το “Unfuck yourself” του Gary John Bishop, τα πασίγνωστα best sellers “1984” του George Orwell, “Η τέχνη της ευτυχίας” του Δαλάϊ Λάμα και “Howard C. Cutler”, αποτελούν ορισμένα, μόνο, από τα «διαμάντια» που κοσμούν την λίστα audiobooks της Auvril. Την ίδια στιγμή, οι κλασσικοί αρχαίοι, όπως ο Αριστοτέλης με το «Περί Ψυχής» και ο Πλάτων με το «Συμπόσιον» παραμένουν επίκαιροι, όσο και ανθεκτικοί στον χρόνο για να τους ακούσουμε.

Επιπροσθέτως, οι μαθητές από την πλευρά τους μπορούν να ακούσουν τα σχολικά τους βιβλία, μεταβάλλοντας -ουσιαστικά- τον τρόπο με τον οποίο διαβάζουν.

Φυσικά, από τις audiobook επιλογές της Auvril δεν λείπουν και τα παραμύθια που θα αναλάβουν να ταξιδέψουν τους μικρούς φίλους, «ανοίγοντας» το μυαλό τους και ενισχύοντας την φαντασία τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ακούσει τα Quick-Learns της Auvril, τα οποία μέσα σε λιγότερο από 30 λεπτά δίνουν στον ακροατή τις βασικές πληροφορίες ενός audiobook. Κατά συνέπεια, μπορεί μετά να ακούσει ολόκληρο το audiobook ή να περάσει στο επόμενο. Μια επιλογή που επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να ακούσουν κάτι σε ελάχιστο χρόνο. [/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ