Η λειτουργία των twitter threads έρχεται και στο Facebook

Το Facebook δοκιμάζει το εργαλείο των threads στις δημοσιεύσεις του σε σελίδες δημοσίων προσώπων, φέρνοντας σύντομα νέες αλλαγές στο News Feed των χρηστών

Στα πρότυπα του twitter βαδίζει το Facebook, δοκιμάζοντας να εισάγει τη δυνατότητα των threads στις δημοσιεύσεις του, δημιουργώντας έτσι ένα «νήμα» από δημοσιεύσεις, που σχετίζονται με το ίδιο θέμα.

Συγκεκριμένα το Facebook δοκιμάζει μια νέα λειτουργία που δίνει σε σελίδες δημοσίων προσώπων τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μια νέα ανάρτηση, που είναι συνδεδεμένη με μια προηγούμενη, που σχετίζεται με το ίδιο θέμα. Αυτή η δυνατότητα συνδέει τις δημοσιεύσεις, ώστε οι χρήστες να μπορούν να παρακολουθούν πιο εύκολα τις ενημερώσεις.

Έτσι, η νέα ανάρτηση θα εμφανίζεται στο News Feed ως συνδεδεμένη με τις άλλες, παλαιότερες, αναρτήσεις, δημιουργώντας ένα «νήμα» (thread).

Ο Matt Navarra, σύμβουλος κοινωνικών μέσων, επιβεβαίωσε, μιλώντας στην ιστοσελίδα Tech Crunch, ότι το Facebook δοκιμάζει τη συγκεκριμένη λειτουργία σε μία μικρή ομάδα σελίδων δημοσίων προσώπων. 

Μάλιστα το Facebook, μέσω του κουμπιού «View Post Thread», θα παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα να πλοηγούνται εύκολα και να βλέπουν όλες τις δημοσιεύσεις που ανήκουν στο thread.

Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν και πότε το τεστ των threads θα γίνει διαθέσιμο και σε άλλους  λογαριασμούς δημοσίων προσώπων και αν θα επεκταθεί σε άλλες κατηγορίες σελίδων, όπως επιχειρήσεις, ή σε ομάδες του Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ