Η Huawei ανεβάζει τον πήχη στην κατηγορία των wearables: Τα νέα Huawei Watch 3 Series σύντομα στην ελληνική αγορά  

Συνδυάζοντας μοναδικά την υψηλή τεχνολογία με το πρωτοποριακό design, τα νέα wearables της εταιρείας πρόκειται να εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους!

Την ώρα που τα Smartwatches έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, διαμορφώνοντας εκ νέου την αντίληψή μας για την χρηστικότητα της τεχνολογίας ειδικά σε θέματα όπως η υγεία και η φυσική κατάσταση, η Huawei έρχεται να ανεβάσει τον πήχη με τη νέα σειρά Huawei Watch 3 Series (Huawei Watch 3 & Huawei Watch 3 Pro) που καταφθάνει σύντομα στην ελληνική αγορά.  

Τα δύο νέα μοντέλα αναμένεται να αλλάξουν το παιχνίδι από άποψη λειτουργιών αλλά και εμφάνισης, και φιλοδοξούν να γίνουν η go-to επιλογή για όλους εκείνους που θέλουν να συνδυάσουν ποιότητα και κομψότητα. Τα Huawei Watch 3 & Huawei Watch 3 Pro θα φέρουν, πιο συγκεκριμένα, μοναδικά χαρακτηριστικά υγείας (μερικά από τα οποία συναντάμε πρώτη φορά σε smartwatch) μαζί με τις «τυπικές» λειτουργίες που ξεχωρίζουν σε όλα τα wearables του brand, ενώ υπόσχονται να πρωτοπορήσουν και σε χαρακτηριστικά που αφορούν τη μπαταρία και τη συνδεσιμότητα 

Φυσικά, πρωταγωνιστής θα είναι και το design που όπως φαίνεται θα καταστήσει τα νέα Huawei Watch ως τη «χρυσή τομή» ανάμεσα σε smartwatch και συμβατικό ρολόι.  

Η προπαραγγελία των Huawei Watch 3 και Huawei Watch 3 Pro ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα και συνοδεύεται με ειδικές προσφορές και εκπλήξεις. Μείνετε συντονισμένοι!