Με την υποστήριξη της WIND το πρόγραμμα voucher 200 ευρώ για tablets και laptops

Η εταιρεία στέκεται αρωγός στην πρωτοβουλία της κυβέρνησης «Ψηφιακή Μέριμνα» μέσω της οποίας 560.000 νέοι ηλικίας από 4 έως 24 ετών θα μπορούν να αναβαθμίσουν τον τεχνολογικό τους εξοπλισμό

1,143

Η WIND Ελλάς πιστή στη δέσμευσή της για τη στήριξη των Ελλήνων μαθητών και σπουδαστών γίνεται αρωγός στο πρόγραμμα της κυβέρνησης «Ψηφιακή Μέριμνα» συνολικού ύψους 112 εκατ. ευρώ. Tο νέο πρόγραμμα των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, εξασφαλίζει επιταγή (voucher) αξίας 200 ευρώ για κάθε μαθητή, σπουδαστή και φοιτητή, που εμπίπτει σε συγκεκριμένα εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια, για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού.

Ειδικότερα η εταιρεία καλεί τους δικαιούχους του προγράμματος επιδότησης αγοράς εξοπλισμού να συμπληρώσουν την φόρμα ενδιαφέροντος στο wind.gr ή να επισκεφθούν ένα κατάστημα WIND, ώστε να αποκτήσουν τo tablet της αρεσκείας τους με τέσσερα απλά βήματα, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

Ο δικαιούχος, έχοντας το Voucher (επιταγή) των 200 ευρώ , θα μπορεί να καταχωρεί τα στοιχεία του στην φόρμα ενδιαφέροντος στο wind.gr

Εξειδικευμένος εκπρόσωπος από το πλησιέστερο κατάστημα WIND θα τον καλεί

Με τη βοήθεια εξειδικευμένου εκπροσώπου επιλέγει το προϊόν που επιθυμεί και καταχωρούν την παραγγελία

Παραλαμβάνει τη συσκευή από το πλησιέστερο κατάστημα WIND, είτε στον χώρο του με δωρεάν έξοδα αποστολής εφόσον το ζητήσει στην παραγγελία

Εναλλακτικά ο δικαιούχος μπορεί να επισκεφθεί με το voucher ένα WIND κατάστημα της επιλογής του και να αποκτήσει ευκολά και γρηγορά το tablet που επιθυμεί.

Οι επιταγές (voucher) θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τις 12 Απριλίου έως τις 30 Ιουλίου για την αγορά του εγκεκριμένου τεχνολογικού εξοπλισμού της επιλογής των δικαιούχων, από εγκεκριμένο προμηθευτή της επιλογής τους. Τα Μητρώα Εγκεκριμένων Προμηθευτών και Εγκεκριμένου Εξοπλισμού θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του προγράμματος (www.digital-access.gov.gr) από τις 12 Απριλίου και θα συνεχίσουν να ενημερώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Όλοι οι μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές, που πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια μπορούν να παραγγείλουν την αγαπημένη τους συσκευή και να απογειώσουν τις δυνατότητές τους μέσα από το Δίκτυο Κινητής & Σταθερής Νέας Γενιάς της WIND, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η εμπειρία αυτή μπορεί να απογειωθεί με το WIND 5G.

«Η WIND Ελλάς αρωγός στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας, διευκολύνει την πρόσβαση στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση και συμβάλλει στη μακροπρόθεσμη ενδυνάμωση των ψηφιακών δεξιοτήτων της εκπαιδευτικής κοινότητας και την επίτευξη ενός συμπεριληπτικού ψηφιακού εκπαιδευτικού μοντέλου. Πιστή στο όραμά της για αξεπέραστη ποιότητα επικοινωνίας και εξυπηρέτησης φροντίζει πάντα να αφουγκράζεται τις ανάγκες της εποχής και των συνδρομητών της και να ακολουθεί τις τάσεις των νέων τεχνολογιών» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Περισσότερες πληροφορίες στο wind.gr, ή και στα κατάστημα WIND.