Αυτά είναι τα 10 πιο αναμενόμενα παιχνίδια για το 2020

Το 2019 ήταν μία ακόμη ικανοποιητική χρονιά για τους gamers διότι καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς πολλοί αναμενόμενοι τίτλοι παιχνιδιών κυκλοφόρησαν όπου άλλαξαν τα δεδομένα αλλά και έφεραν νέα πράγματα στο κόσμο του gaming.

Ορισμένα από τα παιχνίδια που άλλαξαν το 2019 ήταν: το Death Stranding, το Sekiro Shadows Die Twice, το remake του Resident Evil 2, το Pokemon Sword and Shield, το Call of Duty: Modern Warfare, το Borderlands 3 αλλά και ένα παιχνίδι το οποίο δεν περίμενε κανείς να έχει τέτοια απήχηση ήταν το Control.

Όμως όλο αυτό έχει και συνέχεια με το 2020 να είναι χρονιά που θα επιστρέψουν πολλοί γνωστοί τίτλοι με νέες ιστορίες αλλά και νέες περιπέτειες για όλες τις ηλικίες.

Το ιδιαίτερο με αυτή τη χρονιά είναι ότι αυτή η χρονιά θα μας παρουσιάσει για πρώτη φορά τις νέες κονσόλες της Microsoft και της Sony με αρκετούς από αυτούς τους τίτλους να παρουσιάζονται μέσα από αυτές για να δείξουν την “δύναμη” των νέων κονσολών αλλά και να ξεκινήσουν τη νέα δεκαετία με την νέα γενιά στο κόσμο του gaming.

Κάποιοι από αυτούς τους τίτλους που θα μας παρουσιαστούν το 2020 είναι οι εξής:

10. Watch Dogs: Legion

9. Animal Crossing: New Horizons

8. Ori and the Will of the Wisps

7. Nioh 2

6. Marvel’s Avengers

5. Doom Eternal

4. Final Fantasy 7 Remake

3. Halo Infinite

2. The Last of Us Part 2

1.Cyberpunk 2077

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ