Τέσσερα μεγάλα βραβεία στο Infocomm 2013 για την LG

Η τεχνολογία ψηφιακής σήμανσης της LG κέρδισε τέσσερα μεγάλα βραβεία για τέσσερις λύσεις Ψηφιακής Σήμανσης (Digital Signage)  από τα περιοδικά Commercial Integrator, Rental & Staging System, AV Technology και Contractor News στο InfoComm 2013, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά tradeshows παγκοσμίως για οπτικοακουστικά προϊόντα, το οποίο πραγματοποιήθηκε κατά το διάστημα 12 – 14 Ιουνίου στην πόλη Orlando της Florida των ΗΠΑ.

Τα προϊόντα της LG που τιμήθηκαν στο InfoComm είναι το Ultra HD LED Monitor WS70MS-B 84 ιντσών, το Outdoor Monitor υψηλής φωτεινότητας WX50MF 47 ιντσών, το Video Wall WV70MS-B με το super λεπτό πλαίσιο οθόνης (bezel-to-bezel) 55 ιντσών και η all-in-one EzSign TV (LT560E) αντίστοιχα.

Για τρίτη χρονιά, τα αναγνωρισμένα βραβεία Commercial Integrator BEST Awards τίμησαν τα καλύτερα προϊόντα και τις καλύτερες υπηρεσίες για ολοκληρωμένες επιχειρήσεις. Η επιλογή των νικητών των βραβείων BEST έγινε από ένα πάνελ εμπειρογνώμων της βιομηχανίας, εγκαταστάτες συστημάτων και συντακτών του περιοδικού Commercial Integrator. Το Ultra HD Monitor 84 ιντσών της LG έλαβε το Best Award στην κατηγορία TVs/Monitors, παρέχοντας άριστης ποιότητας ευκρίνεια εικόνας με την τεχνολογία Ultra HD, η οποία τετραπλασιάζει την ανάλυση Full HD στα 8 εκατ. pixels.

Επιπλέον, τα βραβεία Rental & Staging Systems, τα οποία αποτελούν τις πιο υψηλές διακρίσεις για την αγορά των επαγγελματικών και οπτικοακουστικών προϊόντων, ανέδειξαν τις πιο καινοτόμες λύσεις. Το Outdoor Monitor WΧ50MF 47 ιντσών της LG νίκησε στην κατηγορία “Best Flat Panel Display“. Με την τεχνολογία In-Plane Switching (IPS) της LG, η αντοχή της στις μεγάλες θερμοκρασίες φτάνει μέχρι και τους 110ºC. Ακόμα, το 47WΧ50MF, χάρη στην τεχνολογία Shine Out, είναι σχεδιασμένο αφενός να απορροφά, αφετέρου να εκμεταλλεύεται με ιδανικό τρόπο την ηλιακή ακτινοβολία, έτσι ώστε να προσφέρει αψεγάδιαστη εικόνα με ολοζώντανα χρώματα, αποτελώντας την κατάλληλη λύση για την προβολή μηνυμάτων σε εξωτερικούς χώρους. 

LG B2B SignageΜε τα βραβεία AV Technology Best, αναγνωρίζονται τα εξαιρετικά προϊόντα που αποτελούν λύσεις προηγμένης τεχνολογίας στον οπτικοακουστικό τομέα. Οι συντάκτες των εκδόσεων επέλεξαν τους νικητές, ανακοινώνοντας το WV70MS-B της LG ως το Καλύτερο Νέο Video Wall, καθώς αποτελεί κορυφαία λύση στον τομέα των επαγγελματικών οπτικοακουστικών προϊόντων, με τεχνολογία IPS και με πολύ λεπτό πλαίσιο οθόνης (bezel-to-bezel).

Επί δύο χρόνια, η EzSign TV της LG κέρδιζε βραβεία στην κατηγορία Digital Signage hardware στα InfoComm και συνεχίζει την υπεροχή της και αυτή τη χρονιά, με το βραβείο του Πιο Καινοτόμου Προϊόντος στην Ψηφιακή Σήμανση από το περιοδικό System Contractor News. Η LG EzSign TV προσφέρει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να προβάλλουν προσωποποιημένο περιεχόμενο στους καταναλωτές, το οποίο μπορεί να προβάλλεται ταυτόχρονα με ζωντανές μεταδόσεις ή άλλες εξωτερικές πηγές μέσων. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν περιεχόμενο, χάρη στο εύχρηστο και δωρεάν λογισμικό που παρέχεται από την LG, μαζί με 55 προεγκαταστημένα templates.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ