Bitfortip: Πώς να κερδίσεις Bitcoin βοηθώντας ανθρώπους online

Μέσα από την πλατφόρμα του Bitfortip δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες του να βοηθήσουν άλλους χρήστες απαντώντας σε ερωτήματά τους – ή να λάβουν οι ίδιοι απαντήσεις κερδίζοντας κρυπτονομίσματα!

Η «λογική» της παροχής μιας υπηρεσίας με αντάλλαγμα ακολουθεί τον άνθρωπο από την αρχαιότητα και έχει εξελιχθεί μέρα με τη μέρα στο εμπόριο που γνωρίζουμε σήμερα.

Ξεκίνησε από την ανταλλαγή προϊόντων και συνεχίστηκε με την παροχή χρηματικού αντιτίμου, φτάνοντας στο σήμερα, όπου το φυσικό χρήμα μοιάζει… παρωχημένο.

Με τα κρυπτονομίσματα και γενικά το ψηφιακό χρήμα να «απογειώνεται», πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι το εμ(πάσης φύσεως) πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα του και ο Παναγιώτης Πόλλης είναι ένας από αυτούς. Ο ίδιος, από το 2015 έχει στηρίξει αυτήν την άποψη, δημιουργώντας μια καινοτόμο πλατφόρμα παροχής υπηρεσιών με αντάλλαγμα σε Bitcoin! Ο λόγος για το Bitfortip, που κάνει ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του: προσφέρει Bit (coin) ως φιλοδώρημα (tip) σε όποιον παρέχει τη δική του συμβουλή/απάντηση.

Το Bitfortip λειτουργεί ως εξής: Κάθε χρήστης μπορεί να εισέλθει στην πλατφόρμα και να αναζητήσει κάποιο προϊόν ή υπηρεσία, θέτοντας παράλληλα το budget του αλλά και το ποσό ανταμοιβής. Μπορεί, για παράδειγμα, να προσφέρει ανταμοιβή για να βρει ένα συγκεκριμένο αρχείο στο Ίντερνετ (π.χ. ένα βίντεο ή μια φωτογραφία) ή να ρωτήσει πού μπορεί ένα βρει ένα φόρεμα, παραθέτοντας σχετική φωτογραφία.

… διαβάστε περισσότερα στο Startupper.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ