“Go Digital” για κάθε επιχείρηση με την υπογραφή της SOFTONE

Ο όμιλος τεχνολογίας εγγυάται τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων μέσα από τα Προγράμματα Επιδότησης του «Ελλάδα 2.0».

[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

Καθοδηγώντας επί σειρά ετών τη μετάβαση των ελληνικών επιχειρήσεων στη νέα ψηφιακή εποχή, ο Όμιλος Εταιρειών SOFTONE στηρίζει με την τεχνογνωσία και την εμπειρία του την αξιοποίηση της μεγάλης ευκαιρίας που προσφέρουν τα προγράμματα επιδότησης της δράσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ», η οποία και έχει παραταθεί έως τις 31 Οκτωβρίου 2022.

Με εχέγγυο τη συστηματική εισαγωγή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, ο Όμιλος SOFTONE υποστηρίζει έμπρακτα επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και λογιστικά γραφεία, προσφέροντάς τους ένα εύρος ολοκληρωμένων ψηφιακών λύσεων που ανταποκρίνονται πλήρως τόσο στις προδιαγραφές των προγραμμάτων «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ» και «Ψηφιακές Συναλλαγές», όσο και στις απαιτήσεις της καθημερινής τους λειτουργίας. Ταυτόχρονα, διασφαλίζει την πρόσβασή τους σε εξειδικευμένες υπηρεσίες που αφορούν όλα τα βήματα της διαδικασίας επιδότησης, από την υποβολή της σχετικής αίτησης έως την επιλογή και υλοποίηση της κατάλληλης λύσης (ή λύσεων) μέσα από το διευρυμένο, πανελλαδικό δίκτυο των 600 και πλέον συνεργατών του.

Οι τεχνολογικές λύσεις των εταιρειών του Ομίλου SOFTONE βοηθάνε κάθε επιχείρηση της αγοράς, ανεξαρτήτως κλάδου δραστηριοποίησης, να κάνει το επόμενο βήμα για την αναβάθμιση της λειτουργίας και τον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών της, συμπεριλαμβανομένων της τιμολόγησης, της έκδοσης/διακίνησης παραστατικών και διενέργειας συναλλαγών (ενδεικτικά: cloud εφαρμογές εμπορικής διαχείρισης και CRM, λύσεις μισθοδοσίας και HR, υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης, εφαρμογές EXVAN, SFA, λύσεις λιανικής/ταμείου κα). Αναλυτικές πληροφορίες για τα προγράμματα αλλά και τις προτεινόμενες λύσεις του Ομίλου SOFTONE, διατίθενται στην ιστοσελίδα www.godigitalgreece.gr.

Τα προγράμματα της δράσης απευθύνονται σε επιχειρήσεις που απασχολούν έως 250 εργαζόμενους, επιδοτώντας (υπό τη μορφή χορήγησης voucher) με 90% ή 100% επενδύσεις σε τεχνολογίες και υπηρεσίες που προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Το έργο/δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ