H Pobuca “αναβαθμίζει” τη Super League!

Μέσα σε δύο μήνες, η scale-up κατάφερε να ολοκληρώσει τον ανασχηματισμό της ιστοσελίδας

Τον ριζικό ανασχεδιασμό και την αναβάθμιση της ιστοσελίδας της Super League, της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, ολοκλήρωσε η Pobuca (πρώην SiEBEN), η ταχέως αναπτυσσόμενη scale-up εταιρεία παροχής τεχνολογικών λύσεων και προϊόντων.

Μέσα σε διάστημα 2 μόλις μηνών, η ομάδα της Pobuca κατάφερε να φέρει εις πέρας αυτό το, άκρως απαιτητικό σύμφωνα με την ίδια, έργο με σκοπό την βελτίωση της εμπειρίας χρήστη του φίλαθλου κοινού. Για την υλοποίηση αυτού του σύνθετου project, το τμήμα R&D της Pobuca μελέτησε ενδελεχώς το προφίλ του Έλληνα φιλάθλου και σχεδίασε μια ιστοσελίδα η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες για διαρκή και άμεση πληροφόρηση για την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της χώρας.

Το “προφίλ” της ιστοσελίδας

Συγκεκριμένα, στην νέα ιστοσελίδα, οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε έναν μεγάλο εύρος στοιχείων όπως στατιστικά της τρέχουσας αλλά και των προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων, προφίλ συλλόγων και ποδοσφαιριστών, βαθμολογίες, live αποτελέσματα κλπ. Παράλληλα, στην ιστοσελίδα φιλοξενείται ξεχωριστή ενότητα για τα πρωταθλήματα υποδομής Κ19, Κ17 και Κ15, ενώ για τους λάτρεις του είδους προσφέρεται και δυνατότητα σύνδεσης με το Fantasy League της διοργάνωσης.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες για ταυτόχρονη υποστήριξη μεγάλου αριθμού επισκεπτών και γρήγορης ενημέρωσης των live αποτελεσμάτων κατά την διάρκεια της αγωνιστικής δράσης, η ομάδα της Pobuca επέλεξε να ενσωματώσει τις λύσεις Microsoft Azure, Ghost CMS και Nginx αυξάνοντας έτσι την απόδοση της ιστοσελίδας. Σε αυτό το πλαίσιο η ιστοσελίδα είναι σε θέση να υποστηρίξει ταυτόχρονη πρόσβαση περισσότερων των 2,000 χρηστών ενώ τα ζωντανά αποτελέσματα των αγώνων ενημερώνονται σε σχεδόν πραγματικό χρόνο.

Με το “βλέμμα” σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις 

Η νέα σύγχρονη ιστοσελίδα www.slgr.gr, η οποία είναι ήδη πλήρως λειτουργική τους τελευταίους τρεις μήνες, είναι προϊόν λεπτομερούς μελέτης του σύγχρονου ποδοσφαιρικού περιβάλλοντος. Όπως αναφέρει η Pobuca σε σχετική ανακοίνωσή της, η σελίδα αποτελεί ένα βήμα προς το μέλλον για το ελληνικό ποδόσφαιρο, και μέσω αυτής η ίδια φιλοδοξεί να αποτελέσει συνεργάτη καινοτομίας και τεχνολογίας για όλες τις αθλητικές διοργανώσεις της χώρας.

«Τα τελευταία χρόνια γίνονται σημαντικές προσπάθειες εκσυγχρονισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Pobuca, ως εταιρεία με σαφή προσανατολισμό προς τις νέες τεχνολογίες και τον εκμοντερνισμό των δομών της χώρας, δεν θα μπορούσε να μην δώσει το παρών σε αυτή την προσπάθεια. Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε τις κορυφαίες τεχνολογίες του μέλλοντος και την τεχνογνωσία μας σε κάθε οργανισμό και κάθε φορέα τόσο σε εγχώριο όσο και διεθνές επίπεδο. Στεκόμαστε στο πλευρό της διοργανώτριας αρχής της ελληνικής Super League έχοντας ως κοινή μας αποστολή να δώσουμε στους Έλληνες φίλαθλους την κορυφαία εμπειρία χρήστη. Αγαπάμε τον αθλητισμό και θέλουμε να δώσουμε το καλύτερο δυνατό προϊόν στο κοινό που παρακολουθεί τα δρώμενα» αναφέρει σχετικά ο Ισίδωρος Σιδερίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Pobuca.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ