Όλα όσα θέλατε να ξέρετε για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και φοβόσασταν να ρωτήσετε

H Fiat με μια σειρά πρωτότυπων και διασκεδαστικών videos, εξηγεί με σαφή και απλό τρόπο όσα θα θέλαμε να ξέρουμε για τα ηλεκτρικά οχήματα

Για τις επόμενες 8 εβδομάδες, η Fiat με μια σειρά πρωτότυπων και διασκεδαστικών videos, εξηγεί με σαφή και απλό τρόπο όσα θα θέλαμε να ξέρουμε για τα ηλεκτρικά οχήματα. Το πρώτο video με τίτλο “Αστικοί Κανόνες”, εξηγεί τα πλεονεκτήματα της κίνησης με το ηλεκτρικό 500 BEV στα αστικά κέντρα.

Η σειρά των videos θα είναι διαθέσιμα στα κανάλια της Fiat στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το πρώτο video είναι διαθέσιμο στο YouTube στον παρακάτω σύνδεσμο.

Θεωρήσαμε αυτή την περίοδο που ήμασταν μακριά από τους δρόμους, ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να προετοιμαστούμε για το μέλλον, δήλωσε ο επικεφαλής των Fiat και  Abarth για την περιοχή ΕΜΕΑ, Luca Napolitano.

Ετοιμάσαμε 8 σύντομα videos ώστε να εξηγήσουμε με ένα απλό και διασκεδαστικό τρόπο –όπως ακριβώς αρμόζει στη φιλοσοφία της Fiat- τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης. Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα videos θα σας αφήσουν με ένα χαμόγελο στα χείλη και παράλληλα θα σας επιτρέψουν να ανακαλύψετε το μέλλον της αυτοκίνησης με τη Fiat“, συμπλήρωσε ακόμη ο κ. Napolitano.

Τα 8 videos δημιουργήθηκαν για να δώσουν μια ιδέα για την καθημερινότητα με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε πολλά επίπεδα, από τον τρόπο κίνησης στα κέντρα των πόλεων, μέχρι τους τρόπους φόρτισης και τον ιδανικό τρόπο οδήγησης.

Η Fiat έχει μπει ήδη στην εποχή του εξηλεκτρισμού με τα νέα 500 και Panda Hybrid, ενώ προχωρά και ένα βήμα παραπέρα με το ηλεκτρικό 500 BEV. Μαζί με το κοινό, η Fiat εξετάζει και δίνει απαντήσεις σε μια αχαρτογράφητη ακόμα περιοχή, η οποία όμως σύντομα θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Από την ανάκτησης ενέργειας στις νομοθεσίες και από την οδηγική εμπειρία στους χρόνους φόρτισης και συντήρησης μπροστά μας ανοίγει ένα νέο πεδίο. Η Fiat βοηθά τους πελάτες του σήμερα και του αύριο να κατανοήσουν τον κόσμο της εξηλεκτρισμούς αυτοκίνησης.