Τα πρώτα υβριδικά μοντέλα της Jeep

Στην έκθεση CES η Jeep παρουσίασε τα τρία πρώτα Plugin Hybrid μοντέλα της, ενώ μέχρι το 2022 το σύνολο της γκάμας της μάρκας θα προσφέρει ηλεκτρισμένες επιλογές, οι οποίες θα ξεχωρίζουν από το λογότυπο 4xe που συνδυάζει την παράδοση της εταιρείας στα τετρακίνητα οχήματα με τη φιλική προς το περιβάλλον κίνηση. Με αυτό τον τρόπο η Jeep θα συνεχίζει να προσφέρει οχήματα που ξεχωρίζουν για τις εκτός δρόμου δυνατότητες τους, τα οποία όμως παράλληλα δεν θα «ενοχλούν» τα παρθένα τοπία με το θόρυβο και τους ρύπους που συνοδεύουν τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.
 
Η Jeep παρουσίασε ένα πρωτοποριακό σύστημα εικονικής πραγματικότητας που επιτρέπει στους επισκέπτες να γνωρίσουν τις κορυφαίες δυνατότητες των νέων Plug-in Hybrid Jeep RenegadeCompass και Wrangler, σε μερικές από τις πιο ακραίες offroad διαδρομές του κόσμου.
Το σύστημα Jeep 4xAdventure περιλαμβάνει ακόμα και περιοχές στις οποίες πραγματοποιούνται οι δοκιμές για την πιστοποίηση Trail Rated, όπως είναι η Moab στη Utah. Οι χρήστες της συσκευής οδηγούν εικονικά τα μοντέλα της μάρκας μέσα από σειρές δοκιμασιών γνωρίζοντας σε βάθος τις δυνατότητες των οχημάτων. Εκτός από διασκεδαστική η συγκεκριμένη τεχνολογία θα δώσει τη δυνατότητα όλοι οι ενδιαφερόμενοι για μοντέλα της μάρκας να πάρουν μία πρώτη γεύση των αυτοκινήτων σε διάφορες συνθήκες και διαδρομές.Περισσότερες πληροφορίες για τα υβριδικά μοντέλα της Jeep θα ανακοινωθούν και στην προσεχή έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο του 2020.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ