Η startup που ίδρυσε ο γιος του Tony Blair σήκωσε 44 εκατ. ευρώ σε νέο γύρο χρηματοδότησης

Μεταξύ των πελατών της βρετανικής νεοφυούς επιχείρησης περιλαμβάνονται σημαντικοί εκπρόσωποι της διεθνούς αγοράς όπως η Facebook, η Microsoft και η Morgan Stanley

Η Multiverse, η edtech startup που ιδρύθηκε από το γιο του πρώην πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας Tony Blair, Euan, σήκωσε 44 εκατ. δολάρια σε νέο γύρο χρηματοδότησης, θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο επέκτασης στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στη νέα χρηματοδότηση της βρετανικής νεοφυούς επιχείρησης έλαβε μέρος ομάδα επενδυτών της οποίας ηγήθηκε η General Catalyst και η GV, η venture capital θυγατρική της Alphabet Inc, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Multiverse, η οποία δραστηριοποιείται στην εύρεση θέσεων πρακτικής άσκησης καθώς και στην εκπαίδευση των νέων εργαζομένων, τριπλασίασε τον αριθμό των πελατών της το 2020 παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας, οι οποίοι μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τη Facebook, τη Microsoft και την Morgan Stanley.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κύκλος χρηματοδότησης της Multiverse, είναι ο τρίτος από την ίδρυση της εταιρείας το 2016, με την εταιρεία να σηκώνει 4 εκατ. δολάρια και 16 εκατ. δολάρια το 2018 και 2019 αντίστοιχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ