Παραμένει στο τιμόνι της KPMG ο William B. Thomas

Σε ομόφωνη επανεκλογή του William (Bill) B. Thomas στη θέση του Global Chairman & CEO προχώρησε το Παγκόσμιο Συμβούλιο της εταιρείας, ένα χρόνο πριν την προγραμματισμένη εκλογή. Ο κ. Thomas ο οποίος ανέλαβε για πρώτη φορά τη θέση του Global Chairman και CEO το 2017, είναι υπεύθυνος για την χάραξη της παγκόσμιας στρατηγικής της KPMG καθώς και για την υλοποίηση του στόχου της εταιρείας να καταστεί ο κορυφαίος οργανισμός παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του στο τιμόνι της εταιρείας, η KPMG υλοποίησε επενδύσεις ψηφιακής στρατηγικής ύψους 5 δισ. δολαρίων ενώ προχώρησε και στη σύναψη σημαντικών συμμαχιών που ενισχύουν την πορεία της ίδιας προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό αλλά και των πελατών της.

Ο Bill Thomas σχολιάζει «Με τιμάει βαθύτατα το γεγονός ότι το Παγκόσμιο Συμβούλιο της KPMG μου ζήτησε να συνεχίσω να υπηρετώ ως Global Chairman & CEO. Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, καθώς οι εταιρείες, οι πελάτες και οι κοινωνίες μας αντιμετωπίζουν μερικές από τις πιο δύσκολες προκλήσεις της γενιάς μας, είναι επιτακτική ανάγκη η KPMG να συνεχίζει να προωθεί την στρατηγική μας. Πρέπει να συνεργαστούμε με όλους τους εταίρους μας καθώς χαράσσουμε την πορεία προς την ανάκαμψη και την ανάπτυξη.

Όπως κάνουμε από τη μέρα που ανέλαβα αυτόν τον ρόλο, θα επικεντρωθούμε στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης. Δεν υπήρξε ποτέ πιο έντονη η ανάγκη οι εταίροι και οι κοινωνίες να μπορούν να εμπιστεύονται τις επιχειρήσεις. Η KPMG έχει έναν ρόλο να διαδραματίσει στον οποίο δεν θα παρέχει μόνο αυτήν την διασφάλιση στους άλλους αλλά θα πρέπει εμείς οι ίδιοι να είμαστε μια επιχείρηση που εμπνέει την εμπιστοσύνη. Η επιτυχία μας θα επιτευχθεί μόνο μέσω των ακούραστων προσπαθειών και την αφοσίωση των 220.000 συναδέλφων μας στην KPMG σε όλο τον κόσμο. Τα επόμενα χρόνια, θα συνεχίσω να εστιάζω σε αυτές τις ταλαντούχες ομάδες, τις οποίες θα στηρίξω και θα ενισχύσω με στόχο να αξιοποιήσουν πλήρως όλες τους τις δυνατότητες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ