Η Emirates διευρύνει συνεχώς το δίκτυο και τις υπηρεσίες της

Το μεγάλο δίκτυο της Emirates καλύπτει πλέον συνολικά 75 πόλεις, εκ των οποίων 25 ευρωπαϊκές

Η Emirates συνεχίζει δυναμικά την επανεκκίνηση ολοένα και περισσότερων δρομολογίων, με το δίκτυό της τον Σεπτέμβριο, να καλύπτει 75 πόλεις.

Με προτεραιότητα την ασφάλεια, η Emirates επεκτείνει σταδιακά τις υπηρεσίες της, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να συνδέονται με ασφάλεια και βολική πρόσβαση, μέσω του Ντουμπάι, στην Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία- Ειρηνικό.

Τελευταία προσθήκη αποτελεί η Βαρσοβία, που γίνεται η 25η ευρωπαϊκή πόλη που επιστρέφει στο δίκτυο της Emirates, προσφέροντας στους ταξιδιώτες στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία-Ειρηνικό, βολικές συνδέσεις μέσω Ντουμπάι με την πολωνική πρωτεύουσα.

Το αναθεωρημένο αυτό πρόγραμμα πτήσεων δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της Emirates, καλύτερων συνδέσεων μέσω Ντουμπάι σε όλο τον κόσμο και μεγαλύτερη πρόσβαση στο αναπτυσσόμενο δίκτυό της. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν ενδιάμεση στάση ή να ταξιδέψουν στο Ντουμπάι, καθώς η πόλη έχει ανοίξει εκ νέου για τους επισκέπτες των διεθνών επιχειρήσεων και για ταξίδια αναψυχής, με ασφάλεια. Τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού είναι υποχρεωτικά για όλους τους εισερχομένους και διερχόμενους που φτάνουν στο Ντουμπάι (και τα ΗΑΕ), συμπεριλαμβανομένων των πολιτών των ΗΑΕ, των κατοίκων και των τουριστών, ανεξάρτητα από τη χώρα από την οποία προέρχονται.

Επιπλέον, το εμβληματικό αεροσκάφος A380, που αποτελεί αγαπημένη εμπειρία για τους ταξιδιώτες της Emirates, λόγω των ευρύχωρων και άνετων καμπινών του, έχει ξαναρχίσει να πραγματοποιεί πτήσεις σε 6 προορισμούς. Συγκεκριμένα, το δημοφιλές αεροσκάφος που είναι το μεγαλύτερο εμπορικό επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο, εκτελεί δρομολόγια στους παρακάτω 6 προορισμούς:

  • Λονδίνο (Διεθνές Αεροδρόμιο Χίθροου)
  • Παρίσι,
  • Κάιρο,
  • Γκουάνγκτζου,
  • Τορόντο
  • Φιλιππίνες (Διεθνές Αεροδρόμιο Clark)

Η αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνει σταδιακά την ανάπτυξη των διώροφων αεροσκαφών της σύμφωνα με τη ζήτηση της αγοράς.

Η Emirates συνεχίζει να έχει ως στόχο την περαιτέρω σταδιακή αποκατάσταση του δικτύου της, για αυτό και συνεργάζεται στενά με διεθνείς και τοπικές αρχές για την υπεύθυνη επανεκκίνηση των επιβατικών πτήσεων, καλύπτοντας τη ζήτηση των ταξιδιών και δίνοντας συγχρόνως προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια των πελατών, του πληρώματος και των κοινοτήτων της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ