Η Carrefour “τρολάρει” τον Μαουρίτσιο Κατελάν!

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ “εκμεταλλεύτηκε” το viral θέμα των ημερών με τον πιο έξυπνο τρόπο

Viral έγινε πριν από μερικές μέρες η είδηση ότι ένα έργο τέχνης του Μαουρίτσιο Κατελάν… φαγώθηκε από έναν άλλον καλλιτέχνη, τον Ντέιβιντ Ντατούνα στην γκαλερί στην οποία “φιλοξενούταν”. 

Ο λόγος για το έργο “Comedian” που ήταν ουσιαστικά μια μπανάνα κολλημένη στον τοίχο με μονωτική ταινία! Βέβαια, δεν επρόκειτο για μια… απλή μπανάνα αφού το συγκεκριμένο έργο είχε πωληθεί έναντι 120.000 δολαρίων όπως και τα άλλα δύο “αντίγραφα” που είχε δημιουργήσει ο καλλιτέχνης.

Η πράξη του Ντατούνα δημοσιεύτηκε στο instagram από τον ίδιο και γρήγορα το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και προβλήθηκε παγκοσμίως τόσο στα ΜΜΕ όσο και στα Social Media, όπου “τρολάρεται” μέχρι και σήμερα.

Τώρα το “τρολάρισμα” όμως αναλαμβάνει μια μεγάλη εταιρεία, που έρχεται να “εκμεταλλευτεί” τη δημοσιότητα της υπόθεσης – με τον πιο έξυπνο τρόπο. Πρόκειται για την Carrefour στο Βέλγιο, η οποία παρουσίασε στη σελίδα της μία διαφήμιση με διάφορα λαχανικά κολλημένα στον τοίχο με μονωτική ταινία που όμως πωλούνται για πολύ χαμηλή τιμή! Το αποκορύφωμα;

Πάνω από τη φωτογραφία, η εταιρεία γράφει: “Με τα βιολογικά προϊόντα μας, η μαγειρική τέχνη είναι εφικτή από όλους”.

Δείτε τη δημοσίευση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ