Ιταλία: Τέταρτη φορά θετικός στον κορωνοϊό ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους!

Μυστήριο θεωρείται στην Ιταλία η περίπτωση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Πάουλο Ντιμπάλα καθώς είναι θετικός σε όλα τα τεστ ανίχνευσης από τις 21 Μαρτίου και παραμένει σε καραντίνα

Προβληματισμό προκαλεί στο ιατρικό επιτελείο της ομάδα της Γιουβέντους η περίπτωση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Πάουλο Ντιμπάλα καθώς ανιχνεύεται θετικός στον κορωνοϊό σε όλα τα διαγνωστικά τεστ  από τις 21 Μαρτίου και παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό (καραντίνα). 

Ο παίκτης της ομάδα του Τορίνο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό για πρώτη φορά μετά από τεστ ανίχνευσης στις 21 Μαρτίου αλλά για άγνωστους λόγους μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να αναρρώσει πλήρως. Το γεγονός αυτό αναγκάζει τον Ντιμπάλα να παραμείνει εκτός προπονήσεων της ομάδας και να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στην μίνι προετοιμασία, που θα ξεκινήσουν οι ιταλικές ομάδες της Serie A στις 18 Μαΐου.

Σύμφωνα με τις ιταλικές εφημερίδες, οι γιατροί της Γιουβέντους, σε συνεργασία με λοιμοξιολόγους, του συνέστησαν να ακολουθήσει ισχυρότερη θεραπευτική αγωγή σε συνδυασμό με ειδικό διατροφικό πρόγραμμα. 

Το περίεργο με την περίπτωση του Ντιμπάλα είναι πως βρέθηκε για τέταρτη φορά θετικός σε τεστ για τον κορωνοϊό μέσα σε διάστημα έξι εβδομάδων, παρά το γεγονός πως δεν έχει πλέον συμπτώματα της νόσου, έχει υποβληθεί σε ειδική θεραπεία και οι αιματολογικές του εξετάσεις είναι καλές.

Ο μεσοεπιθετικός της «Μεγάλης Κυρίας» του ιταλικού ποδοσφαίρου, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τον κορωνοϊό. Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος στις αρχές του μήνα,  είχε καταλάβει πως είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό στα μέσα Μαρτίου καθώς είχε έντονα συμπτώματα επί ημέρες: « Αισθανόμουν κουρασμένος, είχα βήχα και κρύωνα τη νύχτα …».

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα, ο τερματοφύλακας της Αταλάντα, Μάρκο Σπορτιέλο, όπως είχε ανακοινώσει επίσημα η διοίκηση του συλλόγου, είχε βρέθηκε για δεύτερη φορά θετικός στον κορωνοϊό σχεδόν ένα μήνα μετά την αρχική διάγνωση και ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς είχε αναρρώσει πλήρως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ