Καλύτερος εργοδότης στην Ευρώπη το 2020, είναι η Huawei!

Η Huawei ανακηρύχθηκε κορυφαίος εργοδότης σε Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ολλανδία από το Top Employers Insitute, ενώ πιστοποιήθηκε σαν περιφερειακός κορυφαίος εργοδότης σε όλη την Ευρώπη για το 2020. 

Σαν κορυφαίος εργοδότης πιστοποιείται αυτός που παρέχει το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για τους υπαλλήλους που εργάζονται στην επιχείρηση, μέσω σύγχρονων πρακτικών διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. 

Η Huawei για φέτος εκτός από πιστοποίηση κορυφαίου εργοδότη σε αρκετές χώρες, έλαβε και περιφερειακή πιστοποίηση, η οποία είναι η ανώτερη που μπορεί να πάρει εργοδότης στην Ευρώπη και αφορά το σύνολο των ενεργειών που κάνει η εταιρεία για τις καλύτερες δυνατές εργασιακές συνθήκες. 

Σχολιάζοντας την βράβευση, ο Well Li, αντιπρόεδρος του HR στην Huawei West Europe Region δήλωσε: ““Ψάχνουμε για τη μοναδική αξία στους ανθρώπους, στη συνέχεια δουλεύουμε μαζί τους με διάφορους τρόπους. Τοποθετούμε τους ανθρώπους στις θέσεις που ταιριάζουν με την ικανότητά τους και την εμπειρία τους για να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους.”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Top Employers Institute, David Plink, δήλωσε σχετικά με την βράβευση της Hauwei. “Αναγνωρίζοντας τους περιφερειακούς πιστοποιημένους κορυφαίους εργοδότες μας για το 2020 είναι μια εξαιρετικά υπερήφανη στιγμή για όλους μας. Αυτό το επίπεδο πιστοποίησης καταδεικνύει την αφοσίωση στη συνεπή εφαρμογή της αριστείας σε περιφερειακό επίπεδο – μια εντυπωσιακή δέσμευση για τον εμπλουτισμό του κόσμου της εργασίας. 

Συγχαρητήρια!”

Το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Πιστοποίησης του Ινστιτούτου Top Employers έχει πιστοποιήσει και αναγνωρίσει περισσότερους από 1500 κορυφαίους εργοδότες σε 118 χώρες / περιοχές σε πέντε ηπείρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ