Παγκόσμιος θρήνος για τον Κόμπι Μπράιαντ

Όπως είχαμε γράψει και νωρίτερα, ο Κόμπι Μπράιαντ φέρεται να ήταν ένας από τους επιβαίνοντες σε ελικόπτερο που συνετρίβει πριν λίγη ώρα στην Καλιφόρνια, όπως μετέδωσε το ΤΜΖ

Η πληροφορία φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από τα υπόλοιπα ειδησεογραφικά δίκτυα, τα οποία αναφέρουν ότι ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και ένας από τους διασημότερους παίκτες στον κόσμο, έχασε τελικά τη ζωή του στο δυστύχημα. 

Μέχρι τώρα τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί, ενώ εκτός του Κόμπι Μπράιαντ στο ελικόπτερο επέβαιναν άλλοι 3 επιβάτες οι οποίοι επίσης είναι νεκροί. 

Παγκόσμιος Θρήνος

Όπως ήταν φυσικό, η είδηση για την απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ (ή Black Mamba όπως ήταν το παρατσούκλι του) έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον αθλητικό και όχι μόνο κόσμο. 

Ο παλαίμαχος παίκτης, εκτός από πολυπρωταθλητής και “Ηall of Famer”, είχε κερδίσει το 2017 το οσκαρ για την μικρή μήκους ταινία του, ενώ το φιλανθρωπικό του έργο ήταν πολύ σημαντικό. 

Τόσο τα μέσα σε όλο τον πλανήτη όσο και παίκτες και προπονητές έχουν συρρεύσει στα κοινωνικά δίκτυα καταθέτοντας τα συλλυπητήρια τους, ενώ το #kobe στο twitter μέσα σε λίγα λεπτά έχει γίνει νούμερο 1 trend παγκοσμίως έχοντας φτάσει τα 1,89 εκατ. tweets

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ