Έλον Μάσκ: Ένας ακόμη bachelor στην συμπαθή τάξη των αστέρων της δημόσιας ζωής

Γιατί χώρισε ο γκουρού της επιχειρηματικότητας από την σύντροφο του;

Τίτλοι τέλους, όπως ανακοινώθηκε από τα πλέον επίσημα χείλη πριν από μερικές ημέρες,  έπεσαν στην σχέση του Έλον Μάσκ με την από τριετίας συμβία του. Το μεγάλο αφεντικό της Tesla και η σύντροφος του τραγουδίστρια Grimes δεν είναι πλέον μαζί. Αποφάσισαν να χωρίσουν και ο χωρισμός τους φαίνεται να είναι οριστικός. Το επιβεβαίωσε άλλωστε ο ίδιος ο Μάσκ λέγοντας: “Είμαστε μισοχωρισμένοι, αλλά εξακολουθούμε να αγαπιόμαστε, να βλέπουμε ο ένας τον άλλον συχνά και η σχέση μας παραμένει εξαιρετική” ενώ στο ερώτημα γιατί χώρισαν η απάντηση που δόθηκε από τα χείλη του Μάσκ ήταν η εξής: “Γιατί η δουλειά μου στο SpaceX και στην Tesla απαιτεί να είμαι στο Τέξας ή να ταξιδεύω στο εξωτερικό και η δουλειά της είναι κυρίως στο Λος Άντζελες. Μένει μαζί μου τώρα και το Baby X βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο”.

Η ιστορία ενός έρωτα που έληξε άδοξα

Ο Μάσκ και η Grimes ήταν μαζί από το 2018. Η δημοσιοποίηση της σχέσης τους ήρθε από το Met Gala εκείνης της χρόνιας όταν περπάτησαν το κόκκινο χαλί πιασμένοι χέρι, χέρι. Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο πράγμα που καταδείκνυε ότι ο Μάσκ είχε αφήσει για τα καλά πίσω του την θυελλώδη ερωτική του σχέση με την Αμπέρ Χέρτ η οποία είχε προκύψει λίγο καιρό μόνον μετά την δικαστική διαμάχη της εν λόγω με τον πρώην σύντροφο της διάσημο ηθοποιό Τζόνι Ντέπ.

Καρπός του έρωτα του ζεύγους Μάσκ και η Grimes  είναι ο γιος τους με το παράξενα συμβολικό όνομα X Æ A-Xii (τον αποκαλούν Baby X) ο οποίος γεννήθηκε τον Μάιο του 2020. Αυτή ήταν έκτη φορά που ο Μάσκ γεύθηκε την χαρά της πατρότητας καθότι από τον πρώτο του γάμο με την συγγραφέα Justine Wilson έχει άλλους πέντε γιους.

Ο χωρισμός του Μάσκ, που γνωστοποιήθηκε λίγες μέρες μόνον μετά την επιτυχή έκβαση του πρώτου τουριστικού ταξιδιού στο διάστημα που διοργάνωσε η Space X με το Inspiration 4, έγινε πρώτο θέμα στα life style μέσα μαζικής ενημέρωσης και πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο ζευγάρι. Προς το παρόν όλοι κινούνται με διακριτικότητα και μελετούν με προσοχή εκτός από τα προσωπικά και τα επαγγελματικά δρώμενα του ιδιοφυούς δισεκατομμυριούχου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ