SingularLogic: Έχει τα αποτελέσματα των εκλογών στο DNA της

Η εταιρεία που πρωταγωνιστεί στον κλάδο της Πληροφορικής ξεπέρασε τα προβλήματα του παρελθόντος και προχωρά ψηφιακά μπροστά.

Αποδεδειγμένα ανταποκρίνεται στις ψηφιακές προκλήσεις εδώ και περίπου τέσσερις δεκαετίες, παρέχοντας ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων και υπηρεσιών για οργανισμούς και επιχειρήσεις. Πρόκειται φυσικά για τη SingularLogic, τον κορυφαίο Software Integrator που παρέχει λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού και υπηρεσίες σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα και που «μεταδίδει» έγκαιρα και με διαφάνεια τα αποτελέσματα των εκλογών.

Δεδομένου πως η σημερινή εποχή χαρακτηρίζεται από την πλήρη ψηφιοποίηση όλων των εκφάνσεων της καθημερινής ζωής, η ιδρυθείσα το 1997 SingularLogic είναι απόλυτα συντονισμένη με τις τεχνολογικές εξελίξεις, παραμένοντας πάντα πιστή στην αποστολή της, να ενισχύσει δηλαδή την ελληνική οικονομία και κοινωνία, ώστε να διαδραματίσουν έναν βασικό ρόλο στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο. Μία ματιά στα αριθμητικά στοιχεία της εταιρείας, αποδεικνύει γιατί βρίσκεται επί σειρά ετών στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και διαρκώς εκσυγχρονίζεται. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει περισσότερα από 250 εξειδικευμένα στελέχη, ενώ ψήφο εμπιστοσύνης της έχουν δώσει όλα αυτά τα χρόνια περίπου 2.500 πελάτες.

Το υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό κατέχει βαθιά επιχειρηματική γνώση, ψηφιακές δεξιότητες και εμπειρία. Διαθέτει επίσης μεγάλη πελατειακή βάση σε όλους τους τομείς της αγοράς, πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών και έχει υλοποιήσει έργα πληροφορικής μεγάλης κλίμακας για τον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η μεγάλη αυτή επιτυχία είναι στερεωμένη σε πολύ γερές αξίες, όπως είναι η ομαδικότητα, η αξιοπιστία, η δημιουργικότητα, η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα. 

Όταν η SingularLogic άλλαξε «χέρια»

Ήταν Νοέμβριος του 2020 όταν ανακοινώθηκε πως η εταιρεία που μεταδίδει τα εκλογικά αποτελέσματα εξαγοράστηκε από την  EPSILON NET, από κοινού με την SPACE HELLAS, υλοποιώντας με τον τρόπο αυτό ένα κοινό επενδυτικό όραμα και θέτοντας τα θεμέλια για να καταστεί η SingularLogic ο κεντρικός πυλώνας στον χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού και του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων. Με λίγα λόγια, η εξαγορά αυτή σήμανε και το οριστικό τέλος για τα μέχρι πρότινος προβλήματα της εταιρείας και την είσοδο σε μια νέα εποχή για την ίδια και τους μετόχους της.  

Αυτό αποδεικνύεται και από τα έργα που έχει αναλάβει από τότε, όπως για παράδειγμα τον συντονισμό του ευρωπαϊκού έργου BUILDSPACE, με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών που υποστηρίζουν την ενεργειακή αποδοτικότητα των κτηρίων και το έργο μέτρησης και παρακολούθησης της ενεργειακής απόδοσης για την ΕΚΟ ΑΒΕΕ, τα οποία με τη σειρά τους συνέβαλαν στον τριπλασιασμό των εσόδων της για το 2022, που δικαίως χαρακτηρίστηκε «χρονιά πρωταθλητισμού» για την εταιρεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ