AEGEAN: Απογειώνει τις παροχές προς τους πελάτες της

Από την επιβράβευση με μίλια, μέχρι την προσθήκη νέων προορισμών στο πτητικό της πρόγραμμα, η δραστηριότητά της είναι μοναδική και ανεξάντλητη.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια εταιρεία η οποία πιστεύει ακράδαντα στη δυναμική του προορισμού και αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας για ταξίδια, που τόσο στερήθηκε στη διάρκεια της πανδημίας.

Ήδη από τον Δεκέμβριο του 2022, όποτε και το πρόγραμμα επιβράβευσης Miles+Bonus «έκλεισε» 20 χρόνια, επιβραβεύει τους πελάτες της με μοναδικά δώρα και προσφορές, που μεταφράζονται σε χιλιάδες μίλια για τον αγαπημένο τους προορισμό. Αλλά οι παροχές της AEGEAN δεν σταματούν εδώ. Από τις 2 Φεβρουαρίου και για όλο το 2023, προστίθενται στο πτητικό της πρόγραμμα δύο επιπλέον πτήσεις, που αφορούν στην αεροπορική σύνδεση της Καβάλας με την Αθήνα, με αποτέλεσμα να πραγματοποιούνται εννιά πτήσεις την εβδομάδα!

Επίσης, από το 2002 αυξάνει τη δραστηριότητά της στο Ισραήλ, πραγματοποιώντας τακτικές και ναυλωμένες πτήσεις, τις οποίες αυξάνει 21 χρόνια αργότερα. Αυτό γίνεται με την προσθήκη 3 νέων απευθείας τακτικών δρομολογίων από τα Ιωάννινα, τα Χανιά και την Καλαμάτα προς το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν, του Τελ Αβίβ και αύξηση των πτήσεών της από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Έτσι, η εταιρεία ενισχύει την παρουσία της στην ισραηλινή αγορά και εδραιώνει τη θέση της στις παγκόσμιες αγορές.

Τα 3 νέα δρομολόγια προστίθενται στο θερινό πρόγραμμα της εταιρείας, το οποίο φέτος αναμένεται να ξεκινήσει νωρίτερα, λόγω της επέκτασης της τουριστικής περιόδου. Παράλληλα, η AEGEAN προκειμένου να ενισχύσει την τουριστική κίνηση από τη συγκεκριμένη αγορά προς την Ελλάδα, υποστηρίζοντας την αυξημένη ελκυστικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος που καταγράφεται συστηματικά τα τελευταία χρόνια, αυξάνει τις προσφερόμενες θέσεις κατά 50% σε σχέση με το 2022.

To 2022 ήταν σίγουρα η χρονιά της AEGEAN, καθώς κατέκτησε για 11η χρονιά τον τίτλο της «Καλύτερης Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη», στα Skytrax World Airline Awards, ενώ ταυτόχρονα έλαβε και τη δεύτερη θέση στην κατηγορία της «Καλύτερης Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρείας Παγκοσμίως».

Παράλληλα, συνεχίζει να βρίσκεται μεταξύ των 10 καλύτερων εταιρειών στην Ευρώπη για το προσωπικό καμπίνας και την ταξιδιωτική εμπειρία που αυτό προσφέρει στους επιβάτες. Η AEGEAN έχει αποδείξει πως με το πέρασμα των χρόνων κατοχυρώνεται ως μία αεροπορική που διακρίνεται συστηματικά στην κορυφή της έρευνας των World Airline Awards και τα βραβεία αυτά αποτελούν ένα εξαιρετικό επίτευγμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ