Lidl Up Learn & Work: Τώρα εξασφαλίζεις την καριέρα σου, συνδυάζοντας σπουδές με μισθό!

Κάνε τώρα την αίτηση σου για τον 2ο κύκλο του καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος της Lidl Ελλάς και μια επιτυχημένη καριέρα στο Λιανικό Εμπόριο σε περιμένει.

[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

Μόλις τελείωσες το Λύκειο ή σπουδάζεις σε μια σχολή που δεν βλέπεις περιθώρια αποκατάστασης και δεν είσαι σίγουρος/η για το τι θέλεις να κάνεις από δω και πέρα; Δεν χρειάζεται να ανησυχείς άλλο! Η Lidl Ελλάς σου έχει την απάντηση. Ο 2ος κύκλος του προγράμματος Lidl UP: Learn & Work είναι εδώ για να μπορέσεις να σπουδάσεις, να πάρεις τον πρώτο σου μισθό και αμέσως μετά να προσληφθείς. Ναι, καλά άκουσες. Τώρα μπορείς να συνδυάσεις σπουδές με μισθό και αναγνωρισμένο πτυχίο.

Το Lidl UP: Learn & Work είναι ένα καινοτόμο, διετές πρόγραμμα που δημιούργησε η Lidl Ελλάς σε συνεργασία με το Δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και το Ελληνογερμανικό, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με στόχο να στηρίξει τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Πρόκειται για το μόνο πρόγραμμα στο οποίο μπορείς να αποκτήσεις θεωρητική κατάρτιση στο Δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και παράλληλα πραγματική εργασιακή εμπειρία σε κάποιο κατάστημά της Lidl Ελλάς στην Αττική. Ουσιαστικά, σου δίνεται η ευκαιρία να μάθεις από πρώτο χέρι τη δουλεία, έχοντας ως μέντορες μερικούς από τους καλύτερους επαγγελματίες στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου.

Πώς είναι να είσαι μέλος του #teamLidl;

Ως σπουδαστής/στρια του Lidl UP: Learn & Work θα μοιράζεις τον χρόνο σου σε 2 τοποθεσίες. Πρώτα, στο Δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας, όπου θα παρακολουθείς τα θεωρητικά μαθήματά και παράλληλα θα βρεθείς σε κάποιο κατάστημα Lidl στην Αττική όπου θα εφαρμόσεις όλα όσα έμαθες στην πράξη. Και μην ξεχνάς, σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος θα λαμβάνεις τον μισθό σου κανονικά.

Και το καλύτερο; Με το που τελειώσεις τις εξετάσεις στο Δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας, αλλά και την εκπαίδευσή σου στο κατάστημα Lidl, σε περιμένει μια θέση Υποδιευθυντή/ριας Καταστήματος!

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ! Όταν ολοκληρώσεις το πρόγραμμα, μπορείς να δώσεις εξετάσεις στον ΕΟΠΠΕΠ για να λάβεις αναγνωρισμένη πιστοποίηση της ειδικότητας Στελέχους Λιανικού Εμπορίου.

Τι περιμένεις λοιπόν; Κάνε την αίτησή σου για τον για τον 2ο κύκλο σπουδών μέχρι 15/12. Η διαδικασία αιτήσεων για τον 2ο κύκλο του προγράμματος Lidl UP: Learn & Work έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ η έναρξη των μαθημάτων έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2023.

Δες πως θα κάνεις την αίτηση σου εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα αποτελεί μία πρωτοβουλία της Lidl Ελλάς, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας.

Πώς γεννήθηκε το Lidl UP: Learn & Work

Το Lidl UP: Learn & Work γεννήθηκε μέσα από το όραμα της Lidl Ελλάς να στηρίξει τη νέα γενιά επιχειρηματιών. Το πρόγραμμα θέτει τα θεμέλια για την επόμενη μέρα στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου, καθώς προετοιμάζει τους νέους επαγγελματίες να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος. Συγχρόνως, ενισχύει τους νέους ανθρώπων, όχι απλά προσφέροντας τους εργασία, αλλά και μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική διαδρομή, με απεριόριστες δυνατότητες εξέλιξης.

Δύο χρόνια επιτυχημένης πορείας

Ο πρώτος κύκλος σπουδών του Lidl UP: Learn & Work συνεχίζεται δυναμικά, με τους σπουδαστές/ριες να βρίσκονται πλέον στο 2ο εξάμηνο του προγράμματος. Η ανταπόκριση τόσο από τους σπουδαστές/ριες, όσο και από καθηγητές του Δημόσιου Ι.Ε.Κ Γλυφάδας αλλά και από τους Διευθυντές/ριες των καταστημάτων που συμμετέχουν στον 1ο κύκλο, είναι μέχρι στιγμής πάρα πολύ θετική. Απόδειξη της επιτυχίας του Lidl UP: Learn & Work αποτελεί η πρόσκληση που απευθύνουν δύο εκ των σπουδαστών του 1ου κύκλου, ο Νίκος και η Χριστίνα, στους νέους της ηλικίας τους να λάβουν μέρος στον 2ο κύκλο του προγράμματος.

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα Lidl UP: Learn & Work εδώ.

[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ