Τα επαγγέλματα του μέλλοντος στην εκδήλωση FutureProof

Η εκδήλωση απευθύνεται σε εκείνους που επιδιώκουν να ενισχύσουν τη φοίτησή τους στο ελληνικό πανεπιστήμιο με ένα δεύτερο αντικείμενο.

[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα επαγγέλματα του μέλλοντος θα έχουν όσοι παρακολουθήσουν την εκδήλωση «FutureProof επαγγέλματα του 2030», η οποία θα πραγματοποιηθεί από το Deree και τους συμβούλους σταδιοδρομίας της Orientum, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις του ACG στην Αγία Παρασκευή.

Η εκδήλωση απευθύνεται τόσο στους νέους που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν σήμερα το ταξίδι των σπουδών τους όσο και σε εκείνους που επιδιώκουν να ενισχύσουν τη φοίτησή τους στο ελληνικό πανεπιστήμιο με ένα δεύτερο αντικείμενο. Η παρουσίαση των FutureProof επαγγελμάτων του 2030 θα τους βοηθήσει να επιλέξουν την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουν, ώστε να προετοιμαστούν με επιτυχία για κάθε πιθανό μέλλον καθώς και να ενημερωθούν για τις επιλογές και τους συνδυασμούς σπουδών που θα τους βοηθήσουν να χτίσουν το μέλλον τους όπως αυτοί το θέλουν.

Τέλος, θα μπορέσουν να ενημερωθούν για το ποιος συνδυασμός σπουδών οδηγεί στα επαγγέλματα του μέλλοντος καθώς και για το πώς μπορούν να δώσουν επιπλέον αξία στις σπουδές τους στο ελληνικό πανεπιστήμιο.

Για δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση του Deree, συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ