Praktiker “Minds Your Business”- Ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες για τον Τουριστικό Κλάδο

Η εταιρεία παρουσίασε στην Xenia 2022 τις ιδανικές λύσεις για επαγγελματίες του τουρισμού και της φιλοξενίας σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο και μια κατάμεστη αίθουσα.
[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

«We mind your business». Με αυτό το μότο και με 4 χαρακτηριστικά concepts (We mind your Sustainability, We mind your Accessibility, We mind your Flexibility, We mind your Inspiration), πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της Praktiker Hellas στην Έκθεση Xenia, η οποία έλαβε χώρα στις 26-28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo. Το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, συμμετείχε για τέταρτη επιτυχημένη χρονιά στην Έκθεση, παρουσιάζοντας τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις για όλους τους τύπους καταλυμάτων που αφορούν στους επαγγελματίες του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Βιωσιμότητα, προσβασιμότητα, ευελιξία και έμπνευση. Οι τέσσερις μεγάλες ανάγκες στις οποίες έρχονται να απαντήσουν απόλυτα οι λύσεις που προτείνει η Praktiker για τον εξοπλισμό των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου, οι οποίες πρέπει να ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτηση και ανάγκη και να εξυπηρετούν με ευελιξία και άνεση ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Προτάσεις σε έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, αλλά και ιδέες για πρωτοποριακά και σπάνια concepts, όπως cinema corner ή kiddos kipos corner, που δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο κανέναν μικρό επισκέπτη, περίμεναν τους επαγγελματίες που πέρασαν από το περίπτερο της Praktiker και συζήτησαν με τους b2b συμβούλους της εταιρείας.

Με γνώμονα τη Βιωσιμότητα και τη Συμπερίληψη

Η υιοθέτηση βιώσιμων λύσεων αποτελεί για όλες τις εταιρείες μία τεράστια πρόκληση. Η Praktiker αφουγκραζόμενη πάντοτε τις σύγχρονες ανάγκες και τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις ταξιδιωτών και επιχειρηματιών έρχεται να προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία και να εξοπλίσει τις επιχειρήσεις με όλα χρειάζονται για να είναι φιλικές προς το περιβάλλον, αλλά και να εξοικονομούν ενέργεια. Δεδομένου ότι οι σημερινοί ταξιδιώτες διακρίνονται για την οικολογική συνείδησή τους και με γνώμονα πάντα την πρωτοφανή, παγκόσμια ενεργειακή κρίση, η Praktiker προσφέρει ολοκληρωμένες eco προτάσεις και προάγει στους επιχειρηματίες του τουρισμού τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών υψηλής ενεργειακής κλάσης, την επαναχρησιμοποίηση των προϊόντων, την εξοικονόμηση νερού και την διαρκή ενίσχυση του πρασίνου σε όλους τους χώρους τους.

Παράλληλα η ισότητα και η προσβασιμότητα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Praktiker και για τον λόγο αυτό μεριμνά για την άνεση και την ευελιξία των ατόμων με αναπηρία, προτείνοντας τις πιο σωστές λύσεις για το ιδανικό για εκείνους κατάλυμα. Δεδομένου ότι πάνω από το 14% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι άτομα με αναπηρία και το υπόλοιπο 50% άτομα μειωμένης κινητικότητας, η Praktiker βοηθά τους επιχειρηματίες να αναβαθμίσουν τις δομές τους, ώστε να καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη των ΑμεΑ, είτε αυτή είναι κινητικής, οπτικής ή ακουστικής φύσεως. Η Praktiker διαθέτει ήδη μια συμπεριληπτική γκάμα προϊόντων που απαντά στις ανάγκες των ΑμεΑ και των εμποδιζόμενων ατόμων -συμπεριλαμβανομένων των ατόμων τρίτης ηλικίας, και μπορεί να εξοπλίσει, έτσι, τις επιχειρήσεις ουσιαστικά με τα εργαλεία που θα κάνουν τη διαμονή ατόμων με αναπηρία πραγματικά άνετη και ευχάριστη. Ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο, ηλεκτρονικές συσκευές που ενισχύουν την εικόνα ή την ένταση του ήχου και άλλες που διευκολύνουν τον χειρισμό εξ αποστάσεως, περιλαμβάνονται στη διαρκώς εμπλουτιζόμενη προϊοντική σειρά που μπορεί να κάνει όλα τα καταλύματα προσβάσιμα και φιλικά προς όλους.

Σε όλη τη διάρκεια της γιορτής της φιλοξενίας, οι επιχειρηματίες είχαν τη δυνατότητα να περιπλανηθούν στο σύγχρονο περίπτερο της εταιρείας, να αντλήσουν έμπνευση από τα εντυπωσιακά στημένα δωμάτια, να συζητήσουν τις ανάγκες τους, με την έμπειρη και αξιόπιστη ομάδα της Praktiker και να λάβουν εξατομικευμένη καθοδήγηση για τις ανάγκες τους. Εξάλλου, η Praktiker Hellas αναπτύσσει συνεχώς το εξειδικευμένο τμήμα Praktiker Business, με σκοπό να καλύπτει με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, μένοντας πάντα στο πλευρό κάθε πελάτη.

Γιατί Praktiker Business

Είναι γεγονός πως το μεγαλύτερο μέρος των κρατήσεων εδώ και αρκετά χρόνια, γίνεται ψηφιακά. Είναι, επομένως, αναγκαίο για κάθε επιχειρηματία τουρισμού να διαθέτει καλές κριτικές και να προσελκύει ολοένα και περισσότερους επισκέπτες στο κατάλυμά του. Στην Praktiker μπορεί κανείς να μάθει όλα τα μυστικά κατάκτησης μιας άριστης αξιολόγησης, με μερικά μόνο tips από τους Interior Experts της εταιρείας. Αρχικά, κάθε επιχειρηματίας θα πρέπει να γνωρίζει ακριβώς τις επιθυμίες του πελάτη σε παροχές και υπηρεσίες. Η εξυπηρέτηση των ΑμεΑ είναι επίσης απαραίτητη για κάθε ξενοδοχειακή μονάδα, όπως και το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα.

Η Praktiker διαθέτει την απαραίτητη ευελιξία ώστε να δίνει λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη. Οι custom made λύσεις αρχιτεκτονικής – ανακαίνισης – διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων από εξειδικευμένους επαγγελματίες μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με το κλείσιμο ενός ραντεβού με τους ειδικούς στον χώρο σας. Κάθε υπαίθριος χώρος μπορεί να μετατραπεί σε «όαση», χάρη στο ξεχωριστό design, τις άπειρες επιλογές σε φωτισμό, άνθη, φράκτες και είδη κήπου. Με ένα μόνο contact person, πραγματοποιούνται τα πάντα και μένουν ικανοποιημένοι τόσο οι επιχειρηματίες, όσο και οι πελάτες. Για παράδειγμα, με το εξειδικευμένο πακέτο υπηρεσιών HOME FIX BY PRAKTIKER BUSINESS, τα προϊόντα έρχονται απευθείας στην πόρτα του εκάστοτε παραλήπτη, γίνεται απευθείας η εγκατάσταση και, το σημαντικότερο, απομακρύνονται αμέσως από τον χώρο όλες οι συσκευασίες και τα περιττά αντικείμενα.

Η παρουσία της Praktiker στην φετινή Xenia στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς οι ολοκληρωμένες λύσεις για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, για κήπο, για αυτοκίνητο, για διακόσμηση, για ηλεκτρικές συσκευές, για εργαλεία κ.ά., ήταν οι ιδανικές για κάθε επαγγελματία που θέλει να αναβαθμίσει τον χώρο του και να προσφέρει στους πελάτες του τη διαμονή των ονείρων τους.

Και οι λύσεις δεν τελειώνουν εδώ. Στον νέο Κατάλογο Praktiker Business, μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επαγγελματικές λύσεις για την επιχείρησή σας! [/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ