egg – enter•grow•go: Νέα συνεργασία με την Amazon Web Services

Οι εταιρείες που έχουν υποστηριχτεί από το πρόγραμμα της Eurobank μπορούν πλέον να επωφεληθούν από μια σειρά από υπηρεσίες αξίας  και προνόμια που προσφέρει η AWS.

Το πρόγραμμα egg – enter•grοw•go της Eurobank ανακοίνωσε τη νέα στρατηγική του συνεργασία με την Amazon Web Services (AWS), μία από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες υπηρεσιών cloud στον κόσμο. Οι εταιρείες που έχουν υποστηριχτεί από το egg τόσο στις δύο πλατφόρμες εκκόλαψης όσο και στον Συνεργατικό Σχηματισμό Καινοτομίας, μπορούν πλέον να επωφεληθούν από μια σειρά από υπηρεσίες αξίας  και προνόμια, όπως AWS Cloud credits, AWS Business Support και AWS Activate.

Η νέα αυτή συνεργασία αυτή, η οποία προέκυψε μετά από το πρόσφατο επιχειρηματικό ταξίδι του egg στο οικοσύστημα του Ισραήλ, αποδεικνύει για άλλη μια φορά την προσήλωση της Eurobank στην οργανωμένη ανάπτυξη του οικοσυστήματος καινοτομίας και την υποστήριξη των καινοτόμων επιχειρήσεων του επιταχυντή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα το egg – enter•grοw•go μετρά 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική Startup σκηνή, αποτελώντας ένα από τα αναγνωρισμένα και ολοκληρωμένα προγράμματα επιχειρηματικής επιτάχυνσης στην Ελλάδα.

Το egg σχεδιάστηκε και τέθηκε σε εφαρμογή από την Eurobank, σε συνεργασία με το Corallia του Ε.Κ. Αθηνά, από το 2013, για την υποστήριξη της καινοτόμου επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Μέχρι σήμερα στηρίζει πολυδιάστατα τους συμμετέχοντες που αναζητούν χρηματοδότηση, εξωστρέφεια και επιχειρηματική δικτύωση, συμβάλλοντας παράλληλα στην αποτελεσματική διασύνδεση της ακαδημαϊκής, επιχειρηματικής και επενδυτικής κοινότητας στη χώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ