OPPO: Δυναμική είσοδος στην ελληνική αγορά smartphone

Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου στην Κίνα και την 4η παγκοσμίως, η οποία έχει παρουσία σε 50 χώρες.

Με τη διάθεση των μοντέλων Reno7 Lite 5G, της «ναυαρχίδας» της, Find X5 Pro, καθώς και του A96 λανσάρεται στην ελληνική αγορά η εταιρεία OPPO ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των «έξυπνων» συσκευών τεχνολογίας, έχοντας ως στόχο να εξελιχθεί σε ένα εκ των κορυφαίων brands στις προτιμήσεις των καταναλωτών και στην Ελλάδα.

Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου στην Κίνα και την 4η παγκοσμίως, η οποία έχει παρουσία σε 50 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 40.000 εργαζόμενους.

Ο αριθμός των χρηστών των συσκευών της OPPO ξεπερνά τα 450 εκατομμύρια, ενώ τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται περισσότερα από 280.000 σημεία λιανικής πώλησης σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Έχοντας αποδείξει ότι μπορούμε να μετατρέπουμε καινοτόμες ιδέες σε προϊόντα, εκτιμούμε ότι η Ελλάδα θα εξελιχθεί σε μία σημαντική αγορά για την OPPO», τόνισε ο Mars Cui, Γενικός Διευθυντής της OPPO για την Ελλάδα και την περιοχή των Βαλκανίων. Η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει στη σύσταση τοπικού γραφείου, το οποίο είναι υπεύθυνο για όλες τις δραστηριότητες στην Ελλάδα. Στόχος της OPPO είναι να αποσπάσει μερίδια αγοράς αντίστοιχα με εκείνα που έχει σε διεθνές επίπεδο και να διευρύνει σταδιακά τη γκάμα που θα διαθέτει στην ελληνική αγορά προϊόντων τεχνολογίας.

Σε ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε χθες, η OPPO ξεκινά στην ελληνική αγορά με την εμπορική διάθεση των:

  • Find X5 Pro, το κορυφαίο της smartphone, με εντυπωσιακές δυνατότητες λήψης video, στην τιμή των 1.299€
  • Reno7 Lite 5G, με κορυφαία χαρακτηριστικά όσον αφορά στην κάμερα, τιμή που διαμορφώνεται στα 399€ και 3 χρόνια εγγύηση.
  • OPPO A96, που προσφέρει αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα, στην τιμή των 299€, με 3 χρόνια εγγύηση.
  • true wireless ακουστικά Enco Air2 και Enco Buds, στην τιμή των 89€ και 59€ αντίστοιχα.

Την παρουσίαση των μοντέλων έκανε ο Ιούλιος Μώκος, Sales Director, OPPO AED Greece and Balkan Region δίνοντας μεγάλη έμφαση στις δυνατότητες λήψης φωτογραφιών, την γρήγορη φόρτιση αλλά και την δυνατότητα της «έξυπνης» φόρτισης με το τηλέφωνο να καταγράφει τις συνήθειες του κατόχου αλλά και να προειδοποιεί αν κάποιος είναι πίσω από τον χρήστη!

Η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να τα αποκτήσουν δωρεάν με τον εξής τρόπο: με κάθε αγορά smartphone Reno7 Lite 5G η OPPO κάνει δώρο τα Enco Air2, ενώ για κάθε αγορά A96 προσφέρει δωρεάν ένα ζευγάρι Enco Buds. Η προσφορά ισχύει ως τις 24 Ιουλίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Η έρευνα και η καινοτομία

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται από την εταιρεία στην έρευνα και την καινοτομία. Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021, η OPPO είχε καταθέσει πάνω από 73.000 αιτήσεις για πατέντες και είχε στην κατοχή της περισσότερες από 33.000 πατέντες σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμφωνα με τον World Intellectual Property Organization (WIPO), η OPPO είναι μία από τις 6 κορυφαίες επιχειρήσεις παγκοσμίως, όσον αφορά στην κατάθεση αιτήσεων για πατέντες.

«Έχοντας αποδείξει ότι μπορούμε να μετατρέπουμε καινοτόμες ιδέες σε προϊόντα, εκτιμούμε ότι η Ελλάδα θα εξελιχθεί σε μία σημαντική αγορά για την OPPO», αναφέρει ο Mars Cui, Γενικός Διευθυντής της OPPO για την Ελλάδα και την περιοχή των Βαλκανίων. «Δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε το ανθρώπινο ταλέντο που υπάρχει στην Ελλάδα, προκειμένου να αναπτύξουμε και να επεκτείνουμε το brand μας», επισημαίνει ο ίδιος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ