Νέος CFO της Pet City Group ο Δημήτρης Σπανόπουλος

Διαθέτει εμπειρία άνω των 21 ετών τόσο στους τομείς του οικονομικού σχεδιασμού και χρηματοοικονομικού ελέγχου, όσο και σε άλλους τομείς της οικονομικής διεύθυνσης πολυεθνικών εταιρειών.

Ο Δημήτρης Σπανόπουλος αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα ως Οικονομικός Διευθυντής της Pet City Group, της μεγαλύτερης εταιρείας στον κλάδο προϊόντων και υπηρεσιών κατοικίδιων ζώων στην Ελλάδα.

Με εκτεταμένη και πολυσχιδή εμπειρία άνω των 21 ετών, τόσο στους τομείς οικονομικού σχεδιασμού και χρηματοοικονομικού ελέγχου (Financial Planning – Financial Controlling), όσο και σε άλλους τομείς της οικονομικής διεύθυνσης πολυεθνικών εταιρειών, ο Δημήτρης Σπανόπουλος έχει ηγηθεί στρατηγικών ρόλων στο χρηματοοικονομικό σχεδιασμό και έλεγχο, τον εσωτερικό έλεγχο, τη λειτουργία καταστημάτων, πωλήσεις, ανάπτυξη και διεύρυνση δικτύου, διαγράφοντας μια σημαντική πορεία στον χώρο και διαθέτοντας μια προοδευτική και ευρεία τεχνογνωσία στο κανάλι του Retail & Fast-moving consumer goods (FMCG).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pet City Group, Γιάννης Γαβριηλίδης, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε θερμά τον Δημήτρη Σπανόπουλο στην ομάδα και είμαι βέβαιος ότι η παρουσία του στην Pet City Group θα εξελιχθεί σε μια στρατηγική συνεργασία, συμβάλλοντας σημαντικά στον μετασχηματισμό του οργανισμού, την πρόοδο του ανθρώπινου δυναμικού και την ανάπτυξη ενός ισχυρού οικοσυστήματος με επίκεντρο τον καταναλωτή. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον νέο του ρόλο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ