Coffeeway: Δυναμική είσοδος στην αγορά Ho.Re.Ca.

Η CAFETEX επενδύει στη στρατηγική συνεργασία με τη ΧΕΛΙΤΤΑ αξιοποιώντας το υπάρχον πανελλήνιο δίκτυο συνεργατών.

Η CAFETEX, μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες επεξεργασίας καφέ στην Ελλάδα, ιδιοκτήτρια των γνωστών μαρκών υψηλής ποιότητας Coffeeway και Brazita, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη ΧΕΛΙΤΤΑ, εταιρεία διανομής καφέ στο χώρο της εστίασης, για τη διάθεση των προϊόντων της στην αγορά Ho.Re.Ca.

Με πρωταρχικό σκοπό την ευρεία και ταχύτερη τοποθέτηση των προϊόντων της, η CAFETEX επενδύει στη στρατηγική συνεργασία με τη ΧΕΛΙΤΤΑ αξιοποιώντας το υπάρχον πανελλήνιο δίκτυο συνεργατών καθώς επίσης και την πολυετή εμπειρία της τελευταίας στον συγκεκριμένο χώρο. Το φιλόδοξο project στοχεύει στην αλλαγή των δεδομένων στο χώρο της καφεστίασης και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Η CAFETEX ως καθετοποιημένη μονάδα επεξεργασίας καφέ, έχει δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη προϊοντική σειρά για τις ξεχωριστές ανάγκες και ιδιαιτερότητες των επαγγελματιών του Ho.Re.Ca. Η γκάμα περιλαμβάνει γνωστά προϊόντα Coffeeway και Brazita σε αρωματικό και κλασικό καφέ φίλτρου, ελληνικό και στιγμιαίο καφέ καθώς και την επαγγελματική σειρά Coffeeway Esclusivo με είδη όπως καφέ espresso σε κόκκους, κάψουλες, pods, αλλά και νέα καινοτόμα προϊόντα καφέ που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην ελληνική αγορά. Τα προϊόντα υποστηρίζονται με πλήρη σειρά διαφημιστικού υλικού.

Η CAFETEX εδώ και χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή επιλογής των ελλήνων καταναλωτών κυρίως μέσω της μάρκας Coffeeway, που ήταν η πρώτη που το 1994 δημιούργησε τα σύγχρονα καφεκοπτεία και έφερε στην Ελλάδα τους αρωματικούς καφέδες φίλτρου. Μετά την είσοδό τους και στα supermarket το 2017, τα Coffeeway πρώτα παρουσίασαν κάψουλες αρωματικού espresso στο κανάλι της οργανωμένης λιανικής, συνεχίζοντας την παράδοση της έμπνευσης, της καινοτομίας και της δημιουργίας.

Ο Γιάννος Μπενόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CAFETEX δήλωσε σχετικά:

«Στην CAFETEX είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη συνεργασία με τη ΧΕΛΙΤΤΑ, καθώς επιταχύνει τη στρατηγική της εταιρείας μας που είναι να βρισκόμαστε κοντά στους καταναλωτές, σε όλα τα κανάλια. Στο πλαίσιο αυτό ενισχύουμε τη διανομή των προϊόντων μας και στο κανάλι των επαγγελματικών πωλήσεων, συνεχίζοντας να προσφέρουμε καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα».

O Βασίλης Δοπτόγλου, Γενικός Διευθυντής της ΧΕΛΙΤΤΑ ανέφερε:

«Η ΧΕΛΙΤΤΑ, με πολυετή παρουσία και δραστηριοποίηση στον κλάδο του Ho.Re.Ca, έχει ουσιαστική γνώση των αναγκών της συγκεκριμένης αγοράς καθώς ήταν από της πρώτες εταιρείες που δραστηριοποιήθηκε στο κανάλι της εστίασης. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την CAFETEX, με σκοπό να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας στην αγορά Ho.Re.Ca. παρέχοντας από τη μια μεριά προϊόντα ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας, που παρασκευάζονται στην Ελλάδα και από την άλλη μεριά ολοκληρωμένες tailor-made υπηρεσίες. Κατά τη διάρκεια των 2 χρόνων της πανδημίας δουλέψαμε συστηματικά με τον Γιάννο πάνω σε αυτό το project και τώρα είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να το υλοποιήσουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ