Stanton Chase Αθήνας: Νέα συνεργασία με την Qlearsite για πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις

Στόχος των δύο εταιρειών είναι να προσφέρουν στους οργανισμούς πολύτιμη πληροφόρηση γύρω από την οργανωσιακή αποτελεσματικότητα και την εμπειρία των εργαζομένων.

Η Stanton Chase Αθήνας, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τη βρετανική εταιρεία Qlearsite, που ειδικεύεται στην ανάπτυξη Employee Feedback λογισμικού. Χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης και επεξεργασίας φυσικής γλώσσας (NLP), η Qlearsite επεξεργάζεται τις απόψεις των εργαζομένων, μετατρέποντας άμεσα τις γραπτές απαντήσεις (ποιοτικά στοιχεία) σε μετρήσιμα δεδομένα (ποσοτικά στοιχεία). Κατ’ αυτό τον τρόπο, η πλατφόρμα της Qlearsite παρέχει στους ηγέτες πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις εμπειρίες των εργαζομένων, χρησιμοποιώντας σύντομες έρευνες εργαζομένων.

Η πλατφόρμα της Qlearsite, ουσιαστικά, ανοίγει και ενισχύει το διάλογο μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης των οργανισμών· οι εφαρμογές αφορούν σύντομα και προσεκτικά σχεδιασμένα ερωτηματολόγια πολλαπλών θεματικών (π.χ. Organization Fitness, DEIB, Employee Engagement, Wellbeing, Experience) που επιτρέπουν στις εταιρείες να αφουγκράζονται τις ανάγκες και τις προσδοκίες των εργαζομένων τους και να δημιουργούν, πλάνα δράσης. Μέσω διαδραστικών visualization tools και dashboards, οι επιχειρήσεις αποκτούν πλήθος ποσοτικών και ποιοτικών δεδομένων καταφέρνοντας να φωτίσουν αθέατες πτυχές μη λειτουργικών πρακτικών και να αποτυπώσουν με μετρήσιμο τρόπο την υπάρχουσα κουλτούρα.

Με την τεχνολογία της Qlearsite οι οργανισμοί έχουν πετύχει σημαντικά οφέλη που σχετίζονται με υψηλότερη δέσμευση και απόδοση, χαμηλότερα επίπεδα αποχωρήσεων και αποτελεσματικότερη διακράτηση των ταλέντων.

Σ’ αυτό το πλαίσιο και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καιρών, η Stanton Chase Αθήνας πρακτικά εισάγει στην τοπική αγορά τεχνολογίες αιχμής στον τομέα διαχείρισης και μετασχηματισμού της εμπειρίας των εργαζομένων και της οργανωσιακής κουλτούρας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Stanton Chase Αθήνας, Μάνος Πανώριος, δήλωσε σχετικά: «Το όραμα μας να συνδράμουμε στην ανάπτυξη των οργανισμών και τη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος και της εργασιακής ζωής ενισχύεται μέσα από τη συνεργασία μας με την Qlearsite – παρέχοντας στις επιχειρήσεις τα κατάλληλα εργαλεία και τις τεχνοκρατικές μεθόδους που αποδεδειγμένα μπορούν να φέρουν πρόοδο και μετρήσιμα αποτελέσματα».

Από την πλευρά του, ο CEO της Qlearsite, Alex Borekull, δήλωσε: «Μέσω αυτής της συνεργασίας, κοινός μας στόχος είναι να βοηθήσουμε τους οργανισμούς να αφουγκραστούν τις ομάδες τους, και αξιοποιόντας τα δεδομένα στη συνέχεια να ενεργήσουν με στόχο την οικοδόμηση επιτυχημένων και βιώσιμων οργανισμών με παρακινημένους εργαζόμενους»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ