ΕΖΑ: Στηρίζει δυναμικά την επανέναρξη των FNL Best Restaurant Awards

Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε μία λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23/05 στο Περιστύλιο του Ζαππείου.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, με την συμμετοχή της ξεχωριστής εζα Premium Pilsener, στήριξε δυναμικά την επανεκκίνηση των FNL Best Restaurant Awards. Σε μία λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23/05 στο Περιστύλιο του Ζαππείου, απονεμήθηκαν τα FNL Best Restaurant Awards αναδεικνύοντας τα καλύτερα εστιατόρια του 2022 και επιβραβεύοντας την αριστεία στην ελληνική γαστρονομική σκηνή. Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, με αγάπη για την ποιότητα και την καλή γεύση, δεν θα μπορούσε παρά να ενισχύσει ουσιαστικά τον σημαντικό αυτό θεσμό.

Με υπερηφάνεια, η εζα Premium Pilsener έγινε συνοδοιπόρος στο γευστικό ταξίδι της κορυφαίας διοργάνωσης, που έχει στόχο την βράβευση των καλύτερων εστιατορίων σε ολόκληρη την Ελλάδα, επιστρέφοντας δυναμικά μετά από έναν χρόνο απουσίας. Τα FNL Best Restaurant Awards, τα βραβεία που έγιναν θεσμός, μετά από μια απουσία ενός έτους, ανέδειξαν τους χώρους εστίασης όπου εκδηλώνονται συνεχώς οι νέες γαστρονομικές τάσεις και διαμορφώνεται η πλέον σύγχρονη γαστριμαργική αισθητική. Η τελική λίστα των 167 καλύτερων εστιατορίων και των εφτά που έλαβαν τιμητική διάκριση, διαμορφώθηκε από μια 13μελή πολυσυλλεκτική κριτική επιτροπή και είναι αποτέλεσμα αμέτρητων γαστρονομικών οδοιπορικών και δοκιμών, απ’ άκρη σε άκρη της Ελλάδας.

Συνδυάζοντας την ξεχωριστή λάμψη των αστεριών των FNL Best Restaurant Awards με την ξεχωριστή γεύση της χρυσαφένιας εζα Premium Pilsener, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης στηρίζει την επάνοδο της εστίασης και τις εκλεκτές επιλογές υψηλού ποιοτικού επιπέδου, πίνοντας στην υγειά του καλού φαγητού και των ανθρώπων που το ετοιμάζουν. Συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες, αλλά και σε όλα τα υποψήφια εστιατόρια, που με τις επιτυχίες και τις προσπάθειές τους ανεβάζουν διαρκώς τον πήχη της ελληνικής γαστρονομίας!

Σημειώνεται ότι η εζα Premium Pilsener αποτελεί μία εκλεπτυσμένη ελληνική πρόταση στην κατηγορία των premium beers. Παράγεται από υλικά υψηλής ποιότητας – βύνη από δίστιχο καλοκαιρινό και εξάστιχο χειμωνιάτικο κριθάρι, εκλεκτές ποικιλίες λυκίσκου, μαγιά και κρυστάλλινο αρτεσιανό νερό Παρνασσού, ζυμώνεται στο πλαίσιο μιας εξειδικευμένης και απόλυτα ελεγχόμενης διαδικασίας και είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και βραβευμένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ