Content Marketing Academy: Η μεγάλη ευκαιρία εξέλιξης για content creators

H Ελληνοαμερικάνικη Ένωση και η GrowthRocks ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ενός υπερ-εντατικού σεμιναρίου.

Το content marketing σήμερα κυρίως λόγω της τεχνολογίας δίνει τεράστιες δυνατότητες και εργαλεία που συχνά δεν είναι γνωστά σε junior marketers. Αναγνωρίζοντας την έλλειψη εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για το content marketing στον ψηφιακό κόσμο, η GrowthRocks σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, δημιούργησε το Content Marketing Academy, ένα 33ωρο υπερ-εντατικό σεμινάριο το οποίο διεξάγεται 2 φορές την εβδομάδα, 7 με 10 μ.μ., από τις 17/5 έως 21/6.

Το σεμινάριο σας προσφέρει βασικές γνώσεις σε στρατηγικές και σε εργαλεία δημιουργίας και προώθησης περιεχομένου που χρειάζεται σήμερα ένας content creator, social media manager ή creative copywriter.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου ο κάθε συμμετέχοντας θα είναι σε θέση να εφαρμόσει τεχνικές και να δημιουργήσει πρωτογενές περιεχόμενο για website content, e-mail marketing, social media, blogpost και περιεχόμενο ειδικού σκοπού, όπως lead magnets, eBooks, quizzes, podcast κ.α. Επιπλέον θα είναι σε θέση να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη στρατηγική περιεχομένου ξεκινώντας από το στάδιο του awareness μέχρι και το στάδιο της πώλησης ή του conversion και της δημιουργίας πιστού κοινού χρησιμοποιώντας τεχνικές, αυτοματοποιήσεις και διάφορα είδη περιεχομένου.

Στον σύγχρονο κόσμο του content marketing θα μυήσουν τους συμμετέχοντες, ομάδα έμπειρων εισηγητών της GrowthRocks, του growth hacking agency με διεθνείς βραβεύσεις που κάνει rank #1 για το όρο growth hacking agency παγκοσμίως. Οι εισηγητές, ο CEO της GrowthRocks, Θοδωρής Μουλός, ο Νικόλας Λέκκας και η Έφη Χατσηγιαννοπούλου-Bersoux, έχουν μεγάλη εμπειρία σε έργα marketing & growth διεθνών brands, από τα οποία θα δώσουν πληθώρα παραδειγμάτων στο μάθημα.
Δίνονται προνομιακές τιμές για έγκαιρη προεγγραφή. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ