H PILS HELLAS αναδείχθηκε σε «Προϊόν της Χρονιάς 2022»

Η PILS Hellas αποτελεί ένα διαχρονικό brand στο οποίο η απόλαυση συναντά την άνεση και το …ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΙΡΑ.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, πιστή στη δέσμευσή της να διαθέτει μπίρα εξαιρετικής ποιότητας, ξεχωρίζει για μία ακόμα φορά με την ανάδειξη της PILS Hellas φιάλη 200 ml ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022», στο πλαίσιο του κορυφαίου θεσμού της Direction Βusiness Network.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η PILS Hellas διακρίθηκε στην κατηγορία ΜΠΙΡΑ Easy Open, μετά τη διεξαγωγή μεγάλης έρευνας καταναλωτών που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης σε συνεργασία με την αξιόπιστη εταιρεία ερευνών IRI, επιβεβαιώνοντας την διαρκή επένδυση της εταιρείας στην καινοτομία.

Η PILS Hellas αποτελεί ένα διαχρονικό brand στο οποίο η απόλαυση συναντά την άνεση και το …ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΙΡΑ, που θέλει το μπουκάλι της μπίρας να ανοίγει εύκολα, όπου κι αν βρίσκεται κανείς, ενώ χαρίζει την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης, όχι μόνο για το καινοτόμο, easy open καπάκι της, αλλά και για το σύνολο των χαρακτηριστικών της. Λόγω του μεγέθους της παγώνει γρήγορα και δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί βγαίνοντας από το ψυγείο. Έχει μόνο 86 θερμίδες ανά μερίδα, ενώ αποτελεί την ιδανική ποσότητα μπίρας για κατανάλωση.

Σημειώνεται ότι το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» (Voted Product of the Year) είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1987 και πλέον διοργανώνεται σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο, ενώ διεξάγεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 2018 από την Direction Βusiness Network. Προτεραιότητα του θεσμού είναι η επιβράβευση των βιομηχανιών, των προμηθευτών προϊόντων και υπηρεσιών για την προσπάθειά τους να παράγουν ή να δημιουργούν καινοτόμα καταναλωτικά προϊόντα.

Ο Marketing Director της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης Νικόλαος Μιχαλόπουλος με αφορμή τη βράβευση υπογράμμισε:

«Στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης μας χαρακτηρίζει η αγάπη και το μεράκι μας για την καλή μπίρα. Με σεβασμό στο προϊόν και δέσμευση προς όλους εκείνους που επιλέγουν τη μπίρα μας, τα προϊόντα μας κρύβουν μέσα τους την πολυετή μας εμπειρία και παράγονται με τους πλέον υπεύθυνους και βιώσιμους τρόπους. Νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι για τη διάκριση της φιάλης 200 ml της PILS Hellas ως «ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022» στην κατηγορία ΜΠΙΡΑ Easy Open.

»Αξιοποιώντας την παράδοσή μας και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, στοχεύουμε διαρκώς σε καινοτόμες λύσεις που δημιουργούν μία premium εμπειρία για τους λάτρεις της μπίρας. Το κύρος και η αξιοπιστία της διοργάνωσης, που βασίζεται σε ανεξάρτητη και αμερόληπτη έρευνα καταναλωτών, σε συνεργασία με την κορυφαία στο χώρο IRI, ενισχύει την ικανοποίησή μας για αυτή τη διάκριση και ισχυροποιεί τη δέσμευσή μας για την παραγωγή καλής μπίρας και την ποιοτική της απόλαυση. Ευχαριστούμε όλους θερμά για την προτίμηση»!

Από αριστερά:
Νίκος Μιχαλόπουλος -Marketing Director Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, Τζώρτζης Κανακάρης – CEO Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, Δημήτρης Στεφανάκης – Brand Manager Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ