H Τράπεζα Πειραιώς και η Natech φέρνουν την επανάσταση στην τραπεζική εμπειρία

Η εταιρεία και η τράπεζα σύναψαν στρατηγική κοινοπραξία, με σκοπό την ανάπτυξη μίας καινοτόμου ψηφιακής τράπεζας, της BankTech.

Η Natech Α.Ε. και ο συνεργάτης της Neptune International AG συνάπτουν στρατηγική κοινοπραξία με την Τράπεζα Πειραιώς για την ανάπτυξη μιας καινοτόμου ψηφιακής τράπεζας, που θα προσφέρει ένα πλήρες ψηφιακό ταξίδι σε πελάτες στην Ελλάδα και την υπόλοιπη ευρωπαϊκή αγορά.

Η νέα BankTech, συνδυάζοντας κορυφαία τεχνολογική και τραπεζική τεχνογνωσία, θα παρέχει προϊόντα Banking-as-a-Service, Buy-Now-Pay-Later και άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα για τους καταναλωτές με αμιγώς ψηφιακό και ευέλικτο τρόπο.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Natech, Θανάσης Ναυρόζογλου, σχολιάζει: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα συμμετοχή της Natech σε αυτήν την κοινοπραξία, για τις τεράστιες ευκαιρίες που δημιουργεί στην ελληνική και την ευρωπαϊκή αγορά. Βασιζόμενοι στο τρέχον χαρτοφυλάκιό μας, η νέα ψηφιακή τράπεζα θα αφορά τόσο σε καταναλωτές όσο και σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, μέσω μιας αμιγώς ψηφιακής εμπειρίας. Θα συνεχίσουμε με συνέπεια να παρέχουμε τις λύσεις και την ποιότητα των υπηρεσιών μας στους αξιόλογους υπάρχοντες αλλά και στους νέους πελάτες μας και παράλληλα θα τους προσφέρουμε νέες εκπληκτικές ευκαιρίες για να αυξήσουν τις δυνατότητές τους μέσω της νέας πρότασης Banking-as-a-Service. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την προσπάθεια αυτή, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα με τους συνεργάτες μας και τη δέσμευση να προσφέρουμε συνεχώς υπεροχή στους πελάτες μέσω της καινοτομίας».

Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Neptune International AG, Χάρης Αντωνίου, σχολιάζει: «Ο τραπεζικός τομέας σε όλο τον κόσμο διέρχεται μια περίοδο αναδιοργάνωσης, σε μεγάλο βαθμό λόγω των ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων. Οι καινοτόμες τεχνολογίες της Natech θα παράσχουν στρατηγικούς μοχλούς τόσο στην Πειραιώς όσο και στο νέο εγχείρημα της Banktech που θα τους επιτρέψουν να εξορθολογίσουν το λειτουργικό κόστος και να βελτιώσουν την παροχή υπηρεσιών. Στόχος της Banktech είναι να φέρουμε επανάσταση στην τραπεζική εμπειρία των πελατών στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για το πνεύμα συνεργασίας και καινοτομίας καθώς και για την ταχύτητα εκτέλεσης που έχουν επιδείξει οι συνεργάτες μας Πειραιώς και Natech σε αυτή τη διαδικασία, ένα σημάδι για τα πράγματα που έρχονται».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ