POWERWIZ: Το νέο πρωτοποριακό energy tool της WATT+VOLT

Το έξυπνο πολυεργαλείο δίνει τις πιο συμφέρουσες λειτουργικές ενεργειακές λύσεις, ενώ καλύπτει τις ανάγκες όλων.

Η WATT+VOLT, συνεχίζει να πρωτοπορεί και αποδεικνύει για ακόμη μία φορά τη δέσμευσή της στην καινοτομία με το powerwiz, το νέο της έξυπνο πολυεργαλείο που με μεγάλη ευκολία υπολογίζει και δίνει την πιο συμφέρουσα και λειτουργική ενεργειακή λύση στις ανάγκες όλων.

Το powerwiz είναι το ιδανικό εργαλείο ενέργειας για κάθε χρήστη που αναζητά την υπηρεσία που θα ικανοποιήσει τις ενεργειακές του ανάγκες καθώς του δίνει την ευκαιρία να διαλέξει με ασφάλεια την πιο προνομιακή λύση για το σπίτι και την επιχείρησή του. Η διαδικασία που ακολουθεί ο χρήστης είναι απλή καθώς αφού επιλέξει την υπηρεσία που τον ενδιαφέρει, απαντά σε μερικές απλές ερωτήσεις που αφορούν τις προδιαγραφές του χώρου του και διαλέγει μία από τις προσφορές που του προτείνει το tool βάσει των απαντήσεών του. To powerwiz, υπολογίζει κατ’ εκτίμηση το προϊόν/ υπηρεσία που χρειάζεται ο ενδιαφερόμενος βάσει των αναγκών του όπως και το κόστος εγκατάστασης της εκάστοτε συσκευής, εξοικονομώντας του χρόνο καθώς τον απαλλάσσει από το να το αναζητήσει μόνος του.
Πρόκειται λοιπόν για μία εξατομικευμένη εμπειρία που μπορεί κάθε WATT+VOLTer να ζήσει στο powerwiz.gr/.

Aναπτύσσοντας το ψηφιακό αυτό πολυεργαλείο στη βάση 2 βασικών πυλώνων δράσης, την καινοτομία και την τεχνογνωσία, η WATT+VOLT, όπως με κάθε της πρωτοποριακή υπηρεσία, στοχεύει στη μεγαλύτερη δυνατή διευκόλυνση των WATT+VOLTers.

Γιατί η ενέργεια μετράει και η WATT+VOLT το ξέρει καλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ