LG OneQuick Flex: Μετατρέποντας το μάθημα σε μία διαδραστική εμπειρία

Με την ειδική γραφίδα, οι σημειώσεις γίνονται εύκολη υπόθεση, ενώ όλες οι εργασίες μπορούν να αποθηκευτούν με τη μορφή αρχείων.

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη λύση LG One:Quick Flex, που καθιστά πιο ευέλικτη και άνετη τη διδασκαλία, το μάθημα και τη συνεργασία μεταξύ των μαθητών, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τηλεκπαίδευση.

Συγκεκριμένα, το One:Quick Flex με οθόνη 4K UHD 43 ιντσών, που διαθέτει τεχνολογία αφής “In-Cell”, μετατρέπει τις ιδέες σε πραγματικότητα και δίνει ζωή κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας.

Με την ειδική γραφίδα, οι σημειώσεις γίνονται εύκολη υπόθεση, ενώ όλες οι εργασίες μπορούν να αποθηκευτούν με τη μορφή αρχείων και να κοινοποιηθούν εύκολα μέσω κινητού τηλεφώνου. Επιπλέον, βασίζεται στην πλατφόρμα των Windows και είναι συμβατό με μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών τηλεδιάσκεψης και εργαλείων, ώστε τα μαθήματα να διεξάγονται απρόσκοπτα και από απόσταση.

Η νέα λύση της LG, υποστηρίζει την περιστροφή της οθόνης σε συνδυασμό με την ειδική βάση, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως γυρίζοντας κατακόρυφα ή οριζόντια, ανάλογα με την αναλογία πλευρών του περιεχομένου. Επίσης, το ύψος της βάσης ρυθμίζεται ανάλογα με τη στάση ή το ύψος του χρήστη (έως και 9,5 cm).

Το LG One:Quick Flex έχει σχεδιαστεί με μια κινητή βάση που την καθιστά ιδανική για μικρές ομαδικές συναντήσεις και παρουσιάσεις, αποτελώντας μια εξαιρετική επιλογή για εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Τέλος, το μοντέλο αυτό αποτελείται από ένα μικρόφωνο και μία κάμερα, διαισθητική διεπαφή οθόνης, πένα αφής και πίνακα βελτιώνοντας σημαντικά την αίσθηση εκπαίδευσης για μαθητές και δασκάλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ