Divani Caravel: Πρωταρχικοί στόχοι οι εμπειρίες και η άψογη εξυπηρέτηση

Το Divani Caravel, με εμπειρία σχεδόν 6 δεκαετιών λειτουργίας, πυροδοτεί μία νέα εποχή για όλη την Αθήνα.

Η ιδανική του τοποθεσία και ο μεγάλος αριθμός των διαθέσιμων αιθουσών του, το καθιστά τον ιδανικό προορισμό για κάθε είδους εκδηλώσεων, από εταιρικές μέχρι γαμήλιες δεξιώσεις.

Η ζωή στο Divani Caravel ξεκινάει από νωρίς το πρωί όπου υπάρχει η προετοιμασία για κάποια εκδήλωση ή μία συνάντηση στο lounge, συνεχίζει το μεσημέρι σε κάποιο εστιατόριο και κλείνει με ένα υπέροχο γεύμα στο μοναδικό Juju.

Αυτό όμως που το διαφοροποιεί είναι η εμπειρία της άψογης εξυπηρέτησης από το διακριτικό και αφοσιωμένο προσωπικό, τα πολυτελή δωμάτια και οι σουίτες που συνδυάζουν άνεση, κομψότητα και ηρεμία, και το πλήθος των παροχών που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Tα νούμερα εντυπωσιάζουν…. 18 αίθουσες για κάθε είδους εκδήλωση με ειδικό hybrid room με δυνατότητα τεχνολογίας green screen για 3D effects και virtual meetings, ειδική αίθουσα για video conference και πολλές παροχές σε audiovisual εξοπλισμό. Τα 471 δωμάτια που συνδυάζουν πολυτέλεια με σύγχρονη αισθητική, περιμένουν τους επισκέπτες καθημερινά, ενώ τα 2 εστιατόρια και το Juju Bar & Restaurant, στο ισόγειο του ξενοδοχείου καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

Παράλληλα ο Όμιλος Διβάνη συμμετέχει με όλα τα ξενοδοχεία με το πρόγραμμα Divani Collection Hotels DISCOVERY, στο μεγαλύτερο πρόγραμμα πιστότητας του κόσμου για ανεξάρτητα brands ξενοδοχείων, προσφέροντας μοναδικά προνόμια στα μέλη του, σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Σε αυτό συμμετέχουν περισσότερα από 500 ξενοδοχεία με 35 brands σε 85 χώρες και εξυπηρετούνται περισσότερα από 11 εκατομμύρια μέλη. Στα βασικά οφέλη του νέου προγράμματος περιλαμβάνονται ένα νέο νόμισμα ψηφιακών ανταμοιβών, με το οποίο μπορούν τα μέλη να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν πόντους.

Επίσης, διατίθενται επεκτεινόμενες βαθμίδες συνδρομής και ακόμα και τα νέα μέλη δικαιούνται προνόμια από την πρώτη τους διαμονή. Τέλος, τα μέλη του προγράμματος μπορούν να συμμετέχουν σε παρεχόμενες υπηρεσίες συμμετεχόντων ξενοδοχείων της πόλης τους χωρίς διαμονή.

Η Κωνσταντίνα Διβάνη, Marketing & Operations Director του Ομίλου δίνει μία ξεχωριστή νότα:

«Έχω μεγαλώσει μέσα στα ξενοδοχεία και πάντα παρατηρούσα ότι οι επισκέπτες μας αναζητούν άψογη εξυπηρέτηση και φροντίδα. Στόχος μας είναι να κάνουμε τον όμιλο Διβάνη έναν χώρο εμπειριών και να φροντίζουμε την παραμικρή λεπτομέρεια, επενδύοντας συνεχώς για να διατηρήσουμε έναν σύγχρονο ανταγωνιστικό ξενοδοχειακό Όμιλο. Όλα τα ξενοδοχεία έχουν ανακαινιστεί, επικεντρωνόμαστε σε ενέργειες sustainability ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο φιλικοί με το περιβάλλον και επενδύουμε στην άνεση, την πολυτέλεια και την ξεχωριστή φιλοξενία».

Είτε ως στέκι για μετά την δουλειά, για κάποιο formal δείπνο, για επαγγελματικές συναντήσεις και εταιρικές εκδηλώσεις, ή για την διαμονή σας στο κέντρο της πόλης, σίγουρα θα βρείτε έναν λόγο να επισκεφτείτε και να απολαύσετε τις υπηρεσίες του Divani Caravel!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ