H LEROY MERLIN υποδέχεται τις εκπτώσεις με τις πιο προνομιακές τιμές

Τα καλύτερα επιφυλάσσει η LEROY MERLIN για όσους θέλουν να ανανεώσουν τον χώρο τους με τις καλύτερες δυνατές τιμές

Η LEROY MERLIN υποδέχεται το νέο έτος με μοναδικές προσφορές έως και 50% προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις #giatospitimas.

 Η αρχή της χρονιάς είναι η ιδανική ευκαιρία για την ανανέωση του χώρου μας και η LEROY MERLIN, μας δίνει αμέτρητες επιλογές μέσα από μια τεράστια ποικιλία προϊόντων στις πιο προνομιακές τιμές.

Έτσι για όλο το διάστημα των εκπτώσεων, έως και τις 3 Φεβρουαρίου, όσοι επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα του δικτύου ή την ιστοσελίδα της LEROY MERLIN www.leroymerlin.gr θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν των προσφορών που αγγίζουν έως και 50%.

Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν τα καλύτερα για το σπίτι ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων ανανέωσης και ανακαίνισης σπιτιού, σε χαλιά με έκπτωση μείον 20%, σε όλες τις μπαταρίες μπάνιου SENSEA με μείον 20%, σε επιλεγμένα προϊόντα θέρμανσης με έως μείον 40%, σε επιλεγμένες γλάστρες με έκπτωση έως μείον 50%, καθώς και σε πολλές ακόμα κατηγορίες προϊόντων όπως: πλαφονιέρες, ρολοκουρτίνες, νεροχύτες, πόρτες και φυτοχώματα μόνο για τα μέλη του LEROY MERLIN club.                                               

Και τη νέα χρονιά, ο ιδανικός και πιο οικονομικός προορισμός για την ανανέωση του χώρου σας, είναι φυσικά η LEROY MERLIN!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ