Η νέα Mercedes-Benz T-Class για τους οικογενειάρχες

To νέο μοντέλο της γερμανικής φίρμας θα διατεθεί και σε ηλεκτρική έκδοση
Μετά τη VClass, και την επιτυχημένη της τοποθέτηση στην κατηγορία μεσαίου μεγέθους, η Mercedes-Benz Vans θα προσφέρει ένα νέο, μικρών διαστάσεων, όχημα ιδιωτικής χρήσης από το 2ο εξάμηνο του 2022, την “TClass”.Όσον αφορά το σχεδιασμό, την αξία, την ασφάλεια και τη συνδεσιμότητα, η νέα T-Class θα φέρει το DNA της Mercedes-Benz. Η νέα Mercedes-Benz T-Class θα προσφέρει άφθονους χώρους και θα ταιριάζει σε πολλαπλές χρήσεις, χωρίς συμβιβασμούς σε θέματα άνεσης. 
 
Οι πλήρως ανοιγόμενες, συρόμενες πλαϊνές πόρτες στην αριστερή και δεξιά πλευρά του οχήματος για παράδειγμα, θα προσφέρουν εύκολη και άνετη επιβίβαση στο εσωτερικό. Εκτός όμως από τα συμβατικά συστήματα κίνησης θα διατίθεται και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Από το 2012, στην κατηγορία των μικρών vans, η Mercedes-Benz εκπροσωπείται από το Citan. Τόσο ο διάδοχος του compact αστικού van διανομών όσο και η πλήρως ηλεκτρική έκδοσή του αναμένονται στο προσεχές μέλλον.
 
 Έτσι, πρόκειται να δημιουργηθούν δύο οχήματα βασισμένα στο ήδη υπάρχον μικρών διαστάσεων πλαίσιο: το Mercedes-Benz Citan που είναι και θα παραμείνει ένα ασυμβίβαστο όχημα με εξειδίκευση στην επαγγελματική χρήση και η MercedesBenz T-Class που θα είναι προσανατολισμένη στην ιδιωτική, επιβατική χρήση. Τόσο η T-Class όσο και το Citan θα παράγονται σε συνεργασία με τη Renault-Nissan-Mitsubishi.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ