Το Jeep Compass “στηρίζει” τις τρίτεκνες οικογένειες

Τι αλλάζει στο πετυχημένο SUV της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας

Η αυξημένη ευρυχωρία για τους επιβάτες, ώστε να ικανοποιούνται οι απαιτήσεις ακόμη και μιας τρίτεκνης οικογένειας ήταν ένας από τους πρωταρχικούς στόχους των μηχανικών της Jeep για το νέο Compass. Διατηρώντας όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν καταστήσει τη μάρκα το απόλυτο σημείο αναφοράς στα οχήματα SUV διαθέτει εκμεταλλεύσιμο χώρο αποσκευών 438 λίτρων και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Παράλληλα η Jeep, επέλεξε να προσφέρει στις οικογένειες με τρία παιδιά το Compass με κινητήρες diesel που ξεχωρίζουν για τα υψηλά αποθέματα ροπής από τις χαμηλές στροφές, οι οποίοι σε συνεργασία με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων ή το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων μπορούν να ανταποκριθούν με ιδιαίτερη άνεση στο αυξημένο φορτίο μιας 5μελους οικογένειας. Η υψηλή απόδοση συνοδεύεται με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μεγάλα διαστήματα (ανά 20.000χλμ.) μεταξύ των περιόδων συντήρησης, συμβάλλοντας στη συγκράτηση του κόστους χρήσης σε χαμηλά επίπεδα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του Jeep Compass με family bonus για τρίτεκνες οικογένειες αποτελεί η κορυφαία diesel έκδοση Limited 2.0l Multijet 4×4 με το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων που η τιμή της διαμορφώνεται από τις 40.050 ευρώ, στις 23.200 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ