Το Android Auto έρχεται στην BMW

του Νίκου Σάλτα

Το Android Auto, η τελευταία ψηφιακή και χρηστοκεντρική λύση που έρχεται να προστεθεί στις υπηρεσίες της BMW, θα επιτρέπει τη σύνδεση των Android smartphones ασύρματα στο αυτοκίνητο και την πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες όπως προτεινόμενοι προορισμοί και προσεχή ραντεβού.

Το Android Auto είναι ένας απλούστερος και ασφαλέστερος τρόπος χρήσης ενός smartphone σε όχημα BMW, καθώς διευκολύνει την πρόσβαση σε εφαρμογές μουσικής, πολυμέσων και διαχείρισης μηνυμάτων. Η ασύρματη συνδεσιμότητα διευκολύνει τη διαδικασία σύνδεσης ενός Android smartphone σε μία BMW με απλοποιημένη διεπαφή.

Πέραν αυτού, το Android Auto ενσωματώνεται απευθείας στο πλήρως ψηφιακό cockpit της BMW, που σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να βλέπουν όλες τις σημαντικές πληροφορίες όχι μόνο στην κεντρική οθόνη ελέγχου (Control Display), αλλά και – με μία έξυπνη προσαρμογή – στην οθόνη Info Display του πίνακα οργάνων καθώς και στο HeadUp Display, όπου προβάλλονται στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Ο ψηφιακός βοηθός Google Assistant στο Android Auto διευκολύνει τη λήψη οδηγιών κατεύθυνσης, την επικοινωνία και την παραγωγικότητα.Το BMW Group επεκτείνει το πεδίο ομαλής συνδεσιμότητας στα οχήματά του με τον ερχομό του Android Auto από τα μέσα του 2020. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ